2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@alika28 geçen sene 60gyk 20 ing 20 alan varmış ve her soru 1 puanmış bu yıl 120 soru oldu puanlamalar dediniz gibi mi olacak katılım için arkadaşım nerden duydun bunu ?
-
İngilizce katsayısı yüksek olduğu için 65 70 arası ancak kapatır
-
@veliat34 ya hocam ben mi yanlış görüyorum ziraat uzman yardımcılığında %30-30-40 ayırmış ama katılımda bu şekilde ayırmamış ben katılımın her soru eşit puan diye düşünmüştüm hep ama şu an tededdüte düştüm geçen sene de 100 soru her soru 1 puanmış. bu yılda eşit dağıtırlar bence katılım için çünkü belirtilmemiş.
-
Çıkanlarda genelde aynı laf vardı "İngilizceyi salladım" alanı herkesin 3 aşağı 5 yukarı yaptığını düşünürsek sınav tamamen genel kültür ve ing yapanın kazanacağı bi sınav olacak. Eve gelip usturuplu düşününce bende 65lerde bekliyorum
-
@rorschach159 hocam ben iki sinav arasi bisiler yerken yandaki cocuk telde konusuyodu babasiyla. dediki biliosun ingilizceyi 3 dakka yaptim, onlar cepte dedi kendisine baktim ingilize benzer bi tipi yoktu, ama kesin ingiliz
onun disinda herkes ingilizceden sorun yasamisti haklisiniz. Ing yapan alir gibi. Bi de genel kultur -
Bence bu sınavda zaten herkes hemen hemen gkda dökülmüştür esas belirleyici ingilizce olacaktır. Uzmanlık sınavlarında ingilizce puanı genelde fazla oluyor.gecen sene 100 soru olduğu için öyle ayarlamışlar ama anadolu üniversitesi farklı puan türlerini kullanacağıni sanmam sabahki katsayılar öğleden sonrakindede geçerli olur.ilanda zaten birçok şey belirsizdi.
-
@2iki sabahki sınavın katsayıları bunlar. Klavuzdaki hesabı yazmış arkadaş. Öğleden sonraki sınavda her soru eşit puan.
-
Umarım sınav hakkındaki vahim iddialar hakkında bir açıklama yapılır.
Sınava gelecek olursak bence zordu. Kolay diyenlere anlam veremiyorum.
-
Tahmini kaç kişi girdi acaba bu sinava
-
@onuktekin ingilizceyi gk gy ile bir tutmazlar emin ol sonuçlar açıklanınca ingilizcenin katsayısının fazla olduğunu görürsünüz
-
Arkadaşlar katılım sınavında bir soru vardı cevaplarda ziraat sigorta olan. O sorunun cevabı neydi? Ben sigorta yaptım ama tamamen düz mantık gittim.
-
@muhalba her sene sınava giren sayısı bir önceki senenin iki katı oluyor işsizlik uçtu reis boşver. Şahsen ben Katılıma ankara için başvurdum.Beklentilerim şöyle gk 13 Net Gy 24 net ingilizce 16 net alan 35 Net
-
@mbguy reis aynı benim kafadansın ama bende yanlış yaptım cvp faktoring mis
-
@sinavparambitti alan 30 da gelebilir
-
@mbguy Faktoring yaptım başvurduğum sınavlardan yola çıktım.Sigorta geçen sene alıma çıkmıştı:)
-
Sorular cevaplar paylaşıldı mi nerden görebilirim
-
@2iki yok hocam geçen sene 100 soruydu bu sene punalama farklı İngilizce baya bir etkiliyor
-
Sınava giren aday sayısı bence bu sene çok azdı. Sorular bile konuşulmuyor pek. Kimselerden ses yok.
-
@muhalba bende kimle konuştuysam hep ilk senesi olan insanlardı sanki tecrübeliler girmemişlerdi inşallah puanların düşeceğine işarettir
-
@veliat34 ilanda katsayılar belli değil hocam belli değilse her soru eşit puan olmalı geçen senekinin aynısı o sebeple