2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
ben de farklı fakültelerdeyim, eczacılık ve eğitim. yakın mı bilen var mı?
-
G.ü teknoloji kampusu nerde bilen varmi ulasi mi nasil saglayabilrim acaba ?
-
Öveçler 4. Caddede konaklayacagim. Gazi eczane ve Spor Bilimlerine ulaşımı en kolay yoldan nasıl sağlayabilirim?
-
Arkadaslar gunu birlik gitmeyenler nerede konaklayacak bende arastiriyorum ama,hem ankarayi cok bilmiyorum hem de maglum her yerde kalinmaz onerisi olan varsa cok sevinirim tesekkurler
-
@issiz-0 yakın hocam. Birbirinin çaprazındalar.
-
@onuktekin çok teşekkürler
-
@duyguuu37 hocam günlük ev kiralama sanıldığı gibi kötü değil. Anıttepe civarında cok temiz yerler var. Yurtta kalacaksanız vakif yurdu olmazsa iyi olur. Hangi vakıf kimin altından ne çıkar hic belli olmuyor yaşadığımız süreç bunu gösterdi. Sınav yerleri ulaşım acısından rahat yerler bu yüzden Kızılay'da da yurt varsa kalabilirsiniz. Hosteller bazen çok gürültülü olabiliyor. Gezmek için kalacak yer arasam kalırım ama sınav için riskli bence. Başkent Öğretmenevi yer bulabilirseniz iyidir ama odalarda iki kişi kalınıyor.
-
@issiz-0 Rica ederim
-
@onuktekin Tesekkur ederim hocam
-
@duyguuu37 rica ederim. İnşallah rahat edeceğiniz bir yer bulursunuz.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 hocam günlük ev kiralama sanıldığı gibi kötü değil. Anıttepe civarında cok temiz yerler var. Yurtta kalacaksanız vakif yurdu olmazsa iyi olur. Hangi vakıf kimin altından ne çıkar hic belli olmuyor yaşadığımız süreç bunu gösterdi. Sınav yerleri ulaşım acısından rahat yerler bu yüzden Kızılay'da da yurt varsa kalabilirsiniz. Hosteller bazen çok gürültülü olabiliyor. Gezmek için kalacak yer arasam kalırım ama sınav için riskli bence. Başkent Öğretmenevi yer bulabilirseniz iyidir ama odalarda iki kişi kalınıyor.
@duyguuu37 Maltepe,Ulus otellerinden kesinlikle uzak durun bunu söylemeyi unutmuşum
-
@onuktekin tamam hocam tavsiyelerinize gore hareket edecegim bulurum insallah bir yer
-
@issiz-0 eczacılık ana kampüsün hemen imam hatip lisesi çıkışının orda yolun karşısında çok yakın
-
@kayseri ana kampüs içinde. Beşevler metrosunundan çıkıp biraz yürürseniz ulaşırsınız. Eğer aştiden gelecekseniz. Ankamalle giden dolmuşlardan birine binip sabancı kız yurdunun önünde inerseniz ana kampüsü görürsünüz eğer yht den gelecekseniz yine balgat dolmuşuna binerseniz sabancı kız yurdunun orda inmelisiniz yine dolmuşçuya sorun geçer mi geçmez mi diye çünkü her dolmuşun güzergahı farklı oluyor kızılaydan gelecek varsa gazi mahallesine giden 221 olması lazım emin değilim eğer o otobüse binerseniz direk okulun dibinde inersiniz. Otobüsün numarasına bakayım bi
-
@duyguuu37 emekte kız öğrenci yurtları günlük konaklama sağlıyor ve eğer ana kampüste girecekseniz daha çok yurt var hem de yakın olur gazi mahallesinde bulunan yurtları ararsanız bütçenize uygun bir yer bulabilirsiniz aslında uygulama oteli vardı iibf karşısında ama yıktılar aileler genelde orayı tercih ediyordu ve ücreti çok uygundu.
-
Arkadaşlar sabah ki sınavla öğleden sonraki sinavlarim farklı yerlerde sabahki gazi uni eczacılık ogleden sonraki tıp dekanlık binası aradaki mesafe ulaşım bilen yardımcı olabilir mi ?
-
@secret evet hocam baktim gazi cevresi diye aratinca bayag kiz Ogrenci yurdu cikti ama acik midir yurtlar bu sekilde ogrenci alir mi hepsini tek tek arayip ogrenecegim tesekkur ederim
-
@secret ben aştiden ankarayla gecsem olmazmi acaba gazi egitim fakyltesini iibfyi biliyorum oraya yakinmi
-
Nasip olucak mı acaba bu sinava girmek
-
@duyguuu37 rica ederim eğer dönüş alamazsanız benim bildiğim bir yurt var oraya yönlendirebilirim sizi ne demek yardımcı olayım da