2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@osmanozcan hosteller temiz olsa da gürültülü gelebilir. Tek kisilik odaları boşsa arayıp gürültü durumunu da sorun mutlaka. Emek'de bir ailenin işlettiği hostel vardı. Adını hatırlamıyorum şu an. Gazi'ye en yakın orası var.
-
Şş tartışmayın açın tolgshow izleyin +1
-
@lucasinemmisi "Kalacak yerim yokken sahibinden.comdan buluyordum arıyordum hallediyordum" yüksek idrak ve derin analiz yeteneğinle(!) bi analiz et bakalım bu cümleyi. Sen sen ol böyle agresif çıkma bi bak karşındakine ona göre hakaret etmeye çalış yoksa kalabalıkta yapılanın tenhada özrü olmuyor.
-
@tercihiniyap hocam marjinal faydası daha yüksek https://youtu.be/hEyIR9dQfmw illa tolga show dersen de artık senin seçimin
-
@tercihiniyap Kpss sonrası kahvaltı eğlencem oldu :)) şu tempoda anca öyle kafa dağıtıyorum
-
@rorschach159 neden moralimi bozuyosun:))
-
@onuktekin al benden de o kadar
-
@tercihiniyap 5 gün bunu izlersin bi ömür tolga izlersin.(Dershane hocası klişesi) Hatta tolgaya parasını verir bilet alırsın güldür ülen diye rest çekersin.
-
@rorschach159 hahah Inşallah hocam
-
Arkadaşlar belli olmuş sınav yerleri
-
2 oturuma girecem ve farkli fakultelere vermislerbi ilginc surecler neyse bakalim hayirli olsun
-
Sabah Gazi Mühendislik Fakültesi öğleden sonra Gazi Eğitim
-
Anadolu üniversitesi sınav başvuru sisteminden mi bakılıyor ben göremedim de
-
@onuktekin Sabah teknoloji fak öğleden sonra eğitim. Anadolu üniversitesinin küçük ösym oyunları.
-
@emma, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Anadolu üniversitesi sınav başvuru sisteminden mi bakılıyor ben göremedim de
Evet sisteme girin devam eden başvurularım kısmından seçtiğinizde sağ tarafta sınav giriş belgesi kısmı çıkıyor
-
Birde 2 oturumuda iceriyor giris belgesi,o zaman sinavda toplanmiyor degil mi giris belgeleri
-
Bi ballı benim heralde ikiside aynı fakülte
-
@rorschach159 ÖSYM son sınavda beni uzak yere versede 2 gün aynı okula verdi. Gözetmenlerimiz de aynıydı. Arada güzellik yapıyor kendileri. Bu sınavda fakülteler uzak değil birbirine ve sizin sınav yerleriniz aynı kampüste hocam
-
@duyguuu37 her ihtimale karşı iki çıktı alacağım hocam. Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz. O arada bununla uğraşılmaz.
-
Kpss İst üni-Ziraat İst üni-İst üni - Ptt İst Üni.. Okuduğum okul İst üni vay arkadaş sistem beni görünce direk İst üni atıyor