2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı sınavından elenip gişeye çağrılma durumu olabilir mi? Bilgisi olan var mı?
-
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı sınavından elenip gişeye çağrılma durumu olabilir mi? Bilgisi olan var mı?
Uzun süredir gişe için alıma çıkılmadığından dolayı bunu ben de çok merak ediyorum bilen var mı ? -
Başvuru yapabilen var mı acaba?
Parayı cuma günü yatırdım ama “yetkiniz bulunmamaktadır” diyo. -
@hayal9 Sayıştay ne alaka? Açıklandı mı?
-
@kbra1212 aynı sorun bendede var cuma günü yatırdım hala yetkiniz bulunmamaktadır uyarısı veriyor.
-
Arkadaslar ptt sinav tarihi muallak olmakla birlikte 12 agustos olarak dusunuluomus,11 agustos da istanbul ve Ankara yolcusu olacagiz cogumuz lutfen yarin ptt yi arayip bu konuda bilgilerimizi fikirlerimizi paylasabilir miyiz,bu arada bende yapamadim basvuru tekrar deneyecem
-
@rorschach159 hocam çok üzgünüm kusura bakmayın aklım vmy de kaldı benim siz sorana kadar farkında bile değildim tekrar kusura bakmayın
-
@clk ben bugun yatirdim basvuru yapabiliyorum siz soyleyince baktim
-
Arkadaşlar bankaya mail atılmış sınav tarihi değişikliği için. Kesinlikle kabul edilmemiş. Ders çalışın vakit harcamayın boşuna
-
@duyguuu37 internetten mi yatırdınız
-
@clk yok subeden yatirdim ben hocam
-
@duyguuu37 internetten yatırmada sıkıntı var o zaman
-
Belki de olabilircagri merkezi ile gorusun olmadi ya
-
Ben atm den yatırdım bir sorun olmadı arkadaşlar..
-
arkadaşlar istediğimiz ili seçme işlemi ne zaman oluyor ? ben henüz fotograf güncellemedim parayı yatırdım sadece. bu süreç nasıl işleyecek tecrübesi olan var mı ? tek il mi seçeceğiz çalışma yeri için
-
Ziraat finans grubu icin tek il seciosun adim adim zaten asamalar cikio karsina sorun yok,ziraat bankasi uzm yard icin de ayni asamalar ama sadece istanbul icin,sectigin il bazinda da siralaman yapilir kontejani belli degil ama misal kayseri katilim 3 kisi alacak yazili sinavda 9 kisiden biri olman lazim ki mulakata cagirilabilesin
-
Neden istanbulu sinav merkezi olarak secince avrupa yakasi mi anadolu yakasi mi diye ayirmamislar arkadaslarboyle sacma bir sey olmamali zaten uzaklardan gidioz sinava neden boyle yapmislar
-
@duyguuu37 tek il seçmemiz kötü olmuş. ben adana düşünüyodum fakat burada merkez dışındaki yerler çok sıkıntılı. kadirli kozan vs diye düşününce.. keşke kontenjanlarda açıklansaymış
-
@fatosss, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar Ziraatın banka sınavları Ankara nerede oluyor bilen var mı acaba?
İstanbul'da nerede oluyor sınavı bilen var mı?
-
@hayal9 sıkıntı yok. Uzun zamandır girmiyordum foruma acaba belli oldu mu dedim?