2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hayal9 3aylık dönem bileşik faiz yürütülmesi için gerekli olan bi süreç,hesap devreleri ile ilgili bi bilgiye hiç rastlamadım
-
@hahamas hocam retret i biliyorsanız bana acıklayabilirmisiniz. Belki elli kez öğrenip unuttum şu an bilmiyorum
-
@ıslm taraflar ortaya çıkan bakiyeyi kabul ederse borç yenilenmiş sayılır. Şıkta bu şekildeydi yani doğru olan şık buydu.
-
@elidan poliçedeki borcun poliçeye bağlanması hocam.
-
@eomer hocam o bilgi yanlış yenilenme diil bu takastır kendine has.
-
@eomer ben de bunu işaretledim ama biten bir borç ibaresi var mıydı emin değilim hocam
-
@ıslm hocam benim notlarımda bu konu aynen şu şekilde yer alıyor "herhangi bir kalem cari hesaba kaydedildiğinde borç yenilenmiş olmaz fakat hesabın kesilmiş ve hesap sonucunun diğer tarafça kabul edilmiş olması durumunda borç yenilenmiş olur."
-
@esra-uz yürürlüğe girecek tarih daha ileri ki bir tarih olabilir önemli olan mevcut kanunda yazandır
-
sabah ki oturum acaba kaç doğru ile kapatır var mı tahmini olan arkadaşlar?
-
Arkadaşlar işe başlanırsa eğer 3 yıl geçmeden istifa edilmesi halinde 30 bin lira gibi bi tazminat ödendiği doğru mu ????
-
@eomer borcu sona erdiren haller başlığı ile notlarım arasında şöyle bişi var alacağın cari hesaba geçirilmesi yenileme sayılmaz ancak cari hesap bakiyesinin çıkarılması yenileme ile borcu sona erdirir.
-
@eomer o zaman ben eksiğim hocam ,doğrudur
-
@bcbc3434 bu soru sabah mı öğleden sonra mıydı ?
-
geçen sene katılım için 70 kişi sadece istanbula aldı ve tek sıralama oldu 71le kapattı, bu yıl 85 kişi çeşitli illere dağıldı ve tek il seçildi guy sistemi gibi bu sebeple geçen yılın altında puanlarla kapatır bana göre en yüksek alım istanbul olacağını düşünerek başvuru sayısı artar ve en yüksek istanbul kapatır ancak onun da geçen seneki puanın altında kalması kuvvetli sebebi ise tek il seçimi ben 60-70 arası kapatır diye düşünüyorum genel olarak illerin.
-
@jkeynes ve her soru aynı puan olduğu için minimum 74-75 doğrusu olan mülakat görmesi kuvvetli ihtimal bazı şehirler için bazı şehirler 90 doğruya kadar çıkabilir belki ?
-
@jkeynes, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
geçen sene katılım için 70 kişi sadece istanbula aldı ve tek sıralama oldu 71le kapattı, bu yıl 85 kişi çeşitli illere dağıldı ve tek il seçildi guy sistemi gibi bu sebeple geçen yılın altında puanlarla kapatır bana göre en yüksek alım istanbul olacağını düşünerek başvuru sayısı artar ve en yüksek istanbul kapatır ancak onun da geçen seneki puanın altında kalması kuvvetli sebebi ise tek il seçimi ben 60-70 arası kapatır diye düşünüyorum genel olarak illerin.
Bende senin gibi düşünüyorum
-
Sanliurfa katılım yazan var mı ?
-
Ankara tahmini kaç kişi alır ve kaç bandında kapatır tahmini olan var mı?
-
Herkes katılıma mı girdi ya portföy/yatırıma giren yok mu
-
@fth-00 ankaranin alım sayısının diğer illere göre biraz fazla olur bence. Ve 70 75 arası o da belki