2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İzmir yazan var mı?
-
@bcbc3434 İHTİYATİ HACZE İTİRAZ(MADDE 15):
Madde Haklarında ihtiyati haciz tatbik olunanlar haczin tatbiki, gıyapta yapılan hacizlerde haczin tebliği tarihinden itibaren (7061 sayılı kanunun 9 uncu maddesiyle değişen ibare; Yürürlük 01.01.2018) 15 gün içinde alacaklı tahsil dairesine ait itiraz işlerine bakan vergi itiraz komisyonu nezdinde ihtiyati haciz sebebine itiraz edebilirler.
-
afyon katılım seçen ?
-
Antalya yazan?
-
@zeyno5454 muhtemelen bu çerçevede olur maaşlar tatmin edici düzeyde olmadığı için insanlar kendi memleketini seçmiştir. bu mesleğe iyi demem için istanbulda çalışıyor olman ve evinin kira olmaması olması olur çünkü istanbulda 1000 lira gibi fazla alıyorsun diye biliyorum emin de değilim bir de ingilizcesi iyi seviyede olan birine hiç uygun olmayan bi meslek ekonomik olarak. buna rağmen ingilizceyi iyi seviye istiyor gülüyorum sadece bu ziraate ben o ingilizce seviyesinde olsam niye bankacı olayım be güzelim sen kimsin acaba ? berber olsam günde 10 kişi tıraş etsem daha fazla kazanırım verdiğinden bi de ingilizcen iyi olcak diyor hadi lan ordan ! bankalardan nefret ediyorum
-
Katılım sınavındaki avans sorusu verilen sipariş avansı olması gerekiyor ana faaliyet konusu diye belirtmişti çünkü soruda
-
Merkez bankası ve ımf olan cevaplarda soru köklerini hatırlayan var mı arkadaşlar
-
@esra-uz, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
İzmir yazan var mı?
Istanbul katilim da çalışıp da uzmanlık isteyen birinin izmir yazdığını duydum sınav gününde. Bir de izmir yazan başka birini biliyorum sonradan pişman olmuş.
-
@zeyno5454 Neden pişman olmuş
-
@gg352017 pardon Dünya bankası
-
@esra-uz izmirin güzelliğine kanmış
-
@gg352017 imfnin ikizi olan kuruluş hangisidir minvalinde bir soruydu hatırladığım.
-
@zeyno5454, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Sanliurfa katılım yazan var mı ?
-
@jkeynes, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@jkeynes ve her soru aynı puan olduğu için minimum 74-75 doğrusu olan mülakat görmesi kuvvetli ihtimal bazı şehirler için bazı şehirler 90 doğruya kadar çıkabilir belki ?
hocam öğleden önceki sınvda het soru eşit değil gygk ve ingilizce yüzde 30 alan yüzde 40. Soru sayısına bölününce gygk 0,6 ingilizce 1,5 alan 0,8 puan olur. Kaç işe kapatır bilmem ama ingilizce yapanların mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@alika28 çek sorusu 1 ay mi 3 a mi ?
-
@eliff nasıldı soru?
-
@alika28 aydın la berlin i soruyordu ibraz süresi kaçtı diye
-
@gg352017 Imf nin ikizi gibi görülen kuruluş hangisidir?
-
@esra-uz dünya bankasi
-
@eliff çek aynı yerde düzenlenmiş ise 15 gün aynı kıtada ise 1 ay farklı kıtada ödenecekse 3 ay. bir de akdenize kıyısı olan istisnası da yine 1 ay. yani izmirde düzenlenip berlinde ödeneceği için 1 ay