2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@esra-uz cevap 259 verilen avans o vakit kesin. ben yok diye niye hatırlıyorum ya da 259 görünce sipariş olmasına dikkat etmemişim
-
@alika28 259 verilen sipariş avansları diye bi şık yok muydu hocam
-
@2iki, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@alika28 259 verilen sipariş avansları diye bi şık yok muydu hocam
259 diyorsunuz sipariş yok o kodda zaten.
-
@muhalba hocam şıklarda hem 259 verilen avans hem de 259 verilen sipariş avansları var mıydı ikisi birden
-
@muhalba ha şimdi hatırladım 259 verilen avans olmaz bilgisayar al satçısıydı bu
-
@2iki, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@muhalba hocam şıklarda hem 259 verilen avans hem de 259 verilen sipariş avansları var mıydı ikisi birden
Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz
-
@kilici yok sen haklısın ana faaliyet konusu ise duran varlığa kaydedemezsin şıkları ve soruyu hatırlayamadığım anlayamadım tam ama şu an anladım soruda hepsi 200 lü hesaplar var ise soru yanlış
-
sabahki sınavda kaç iktisat sorusu çıktı.katılımda 20 tane vardı.
-
@piko sabah 30 iktisat vardı
-
@2iki dostum 259 verilen sipariş avansları değil verilen avanlardır. 259-269-279 verilen avanslardır. Verilen sipariş avansları 159’dur. 159 da vardı 259 da vardı. Yazdım sizin cevap yazdığınız gönderimde şıkları. A işletmesi bilgisayar alımı için sipariş veriyor ve ödeme yapıyordu soruda. Yorum sizin?
-
@kilici 159 vardı ve işaretlediyseniz doğru yapmışsınızdır. Olduğundan eminim 126,159,259,269,340 şıklar bunlardı. Rica ederim.
-
Yahu 259 zaten verilen sipariş avansı değil VERİLEN AVANS. Şıklarda da 159 verilen sipariş avansları vardı. İşletme de bilgisayar alım satımı yapmakta olan bir firmaydı ve bilgisayar alımı için sipariş vermişti ve ödeme yapmıştı. Şıklarda 259 vardı ama yanında verilen sipariş avansı yazıyordu kodun ismi yanlış yazılmış bir kere. Şaşırtmak için kafasına göre hesap uydurmuş.
-
@alika28 159 u ben stok da ki mallar için biliyordum ondan 259 yaptım
-
@tolga80 dediğiniz doğru ancak esas faaliyet konusu bilgisayar alım satımı yapan bir firma için bilgisayar siparişi ticari mal niteliğinde olur. Bilginiz hatalı değil eksik sadece. Bu şirket örneğin bir üretim işletmesi olsa ve şirket için bilgisayar alsaydı o zaman 259 olurdu.
-
@alika28 tmm dır
-
@alika28 hocam cevap ne yani? Ben niye anlamsizca soyle bir secenek hatirliyorum: "269 Verilen Avanslari isaretledin sen?"
-
@alika28, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@tolga80 dediğiniz doğru ancak esas faaliyet konusu bilgisayar alım satımı yapan bir firma için bilgisayar siparişi ticari mal niteliğinde olur. Bilginiz hatalı değil eksik sadece. Bu şirket örneğin bir üretim işletmesi olsa ve şirket için bilgisayar alsaydı o zaman 259 olurdu.
Ben firma işletmesinde kullanmak için bilgisayar aldı diye hatırlıyorum ama
-
Soruda ana faaliyetinde kullanmak üzere bilgisayar alıyor, diyordu. Buradan bilgisayar alım satımı yaptığı mı anlaşılır bilmiyorum, muhasebeye hakim değilim. Benzer soruları daha önce çözmüş arkadaşlar varsa cevapları doğrudur heralde, karmaşık bir soru değildi çünkü. Bir de 259 kodlu şıkta Verilen Avanslar yazmıyor muydu?
-
@antoniogramsci ben 259 verilen avans yaptım diye hatırlıyorum. Maddi duran varlıklarda çünkü. İşletmenin bilgisayar satımıbyapan bi firma olduğunu sorudan cıkaramadım ben. Açikça isletmesinde kullanmak için demisler
-
@felix-felicis Ben de senin gibi anladım soruyu ve 259 verilen avanslar yaptım