2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@lucasinemmisi peki malvarlığı unsurlarında arbitraj nasıl oluyor?duymadım öyle birşey arbitrajı da biliyorum ama işte soruda sadece kur avantajları demediği için hedging e kaydım
-
@ekonomistik onu ben de tam aciklayamam. Bir an evvel aciklanmasinda fayda var, kpss a grubu gibi cevaplarinda hemfikir olunabilen soru sayisi az zira.
-
@ekonomistik Benim hatırladığım kadarıyla soruda anlık fiyat farklılıklarından yararlanılarak satış yazıyordu. Bunu görünce direk arbitraj ı işaretledim.
-
@gmzankr066 Ben Portföy/Yatırım a girdim.
-
Arkadaslar foruma girememistim sinav sonrasi,her seyi okuyamadim ama genel olarak kolay denilmis,ozellikle sabah ki oturuma kolay diyen arkadaslari tebrik ederim kolay bulacak kadar calisip emek verdilerse ben seve seve bu yaristan cekilirim
Ben cok gk gy bilmiyorum turkce matematik yaptim matematigimde iyidir ama sabah ki oturum icin soyluyorum oyle hemen anlik cevaplar bulunacak sorular gormedim,
Alan sorulari kaliteli idi hepsi icin konusmuyorum tabi ama bazi alan sorulari cok cok iyiydi o sebeble bence baraji 80 lere cikaracak kadar kolay bi alan yoktu
Ingilizce sorulari nasil kolay geldi anlamadim pasajlar cok saglam ceviri istiyordu,bosluk doldurmalarda şıklarda bin hile vardi 2 şikka bile indiremedim cogu soruyu
Yanlisin dogruyu goturmesini cok isterdim,cunku sansi acik olan bu ingilizce sorularini sallayip tutturken bircok kiside o sinav suresinde bunlari cevirip cozmeye calisti malesef -
Birde sunu aciklayim,ben ziraat bankasinda staj yaptim basvuru yaparken para yatirdigim sube hep tanidiklarimin oldugu yerdi,belki daha once soyleyen arkadaslar dogrudur,cunku sube calisanlari yazik edip bu kadar para verip masraf yapma basvuru yapma dediler bana,bende bunu referans icin soylediler sanmistim ama bu sebebden de olabilir
-
Geçen sene kaçla kapattı bilen varmı?
-
@piko 1 mi ben de orayı yazdım
-
Tüm alan sorularının cevaplarını toparlayıp derleyen varsa paylaşabilir mi
-
@bluephantom yanlış hatırlayabilirim ama bi önceki alımda sanırım leasing varmış ve herkes katılıma yönelince leasing katılımdan düşük kapatmış. Bu sene de belki yatırım/portföy daha düşük kapatır. Kimi duysam katılım diyo ️
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@bluephantom yanlış hatırlayabilirim ama bi önceki alımda sanırım leasing varmış ve herkes katılıma yönelince leasing katılımdan düşük kapatmış. Bu sene de belki yatırım/portföy daha düşük kapatır. Kimi duysam katılım diyo ️
Kesinlikle öyle olacaktir. Ayrıca sabahki sınav daha zordu.
-
@muhalba bana da ogleden sonra daha zor geldi alan için hukuk soruları detay sorulardi
-
@hoyuelo, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@piko 1 mi ben de orayı yazdım
Bende kocaeli yazdım
-
@clk bende kocaeli yazdım
-
İzmir +1
-
Ankara
-
Tanımlayıcı tamamlayıcı hukuk kuralları diye bir soru vardı öğleden sonra onun cevabı ne olacakdı arkadaşlar
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Tanımlayıcı tamamlayıcı hukuk kuralları diye bir soru vardı öğleden sonra onun cevabı ne olacakdı arkadaşlar
Harbiden neydi onun cevabı tanımlayıcı ile yorumlayıcı arasında kalmıştım tanımlayıcıyı işaretledim
-
@clk valla ben de tanımlayıcı yaptım ama pek emin olarak işaretlemedim
-
Katılım Ankara için 70 net yeterli olur mu?