2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Soruyu ben de o işle alakalı alım satım yapıyor diye hatırlıyorum. Burada cevap esas faaliyet alanıysa 159 olur esas faaliyet alımı değil de duran varlık alımı ise 259 olur. Dediğim gibi iki hesap da kullanımına göre doğru olabilir.
-
Bu arada muhasebede fon akışın şıklarda olduğu bir soru vardı, ek mali tablolarla ilgiliydi sanırım. Onun cevabını bilen var mı?
-
Katılımda samsun yazan var mı ?
-
-
@deuceko 56 bin sorusu neydi öğleden sonraki sınavda mıydı ?
-
@2iki Aynen hocam öğleden sonraki sınav
-
Erzurum yazan varmi arkadaşlar?
-
Muhasebede amortisman değerini soran bi soru vardı tam hatırlayamadım ama normal amortisman yöntemine göre hesaplanıyordu
-
arkadaşlar halkbankası ve bu ziraat sınavlarına giren biri olarak söyleyebilirim ki bu ziraatin sabah oturumu gerçekten zordu. hak eden kazanr inşallah
-
@antoniogramsci illeri arayıp sorman lazım.ben kocaeli yi aramıstım.1kisi diye söylediler.
-
sonraki sınavlara girecekler için sınav değerlendirmesi;
katılımda gk kısmında 4-5 avrupa birliğiyle ilgili soru vardı.saçma sorularda vardı.
ing ise yds 60 seviyelerindeki biri 15 doğru yapar.bende bu civarda bekliyorum.20soruya 40dk harcadım.
alan kısmında sadece iktisat kolay diyebiliriz.
10 türkçenin 5i uğrastırıcı dilbilgisiydi.mat soruları yapılabilir ama vakit lazım.10 mat sorusuna süre yetmedi,salladım.
tek merak ettiğim puanlama nasıl olacak? -
@piko puanlama belli hocam sabahki sınav
0.6 gyk, 0,8 alan, 1.5 dil öğleden sonrakinde hepsi eşit puan -
@piko Koskoca ile bir kişi mi? Yahu o zaman çok kötü, koca il için sadece dört kişiyi mi mülakata çağıracaklar yani?
-
@2iki esit olduğu nerde yazıyor,ben bulamadım.
-
@antoniogramsci yani.artması çok düsük ihtimal.
-
@piko aksine bi hüküm yoksa eşit puandır sabahkini ayırmışlar dikkat edersen
-
bir tane iktisatta hedging vardı galiba ben onu yaptım herkes arbitraj yapmış ama arbitraj sadece menkul değerler için geçerli orada mal varlığı unsurları ve birşey daha vardı onlarla beraber kur riskinden korunmak dediği için hedging olması lazım.Bana katılan?
-
Kur riskinden korunmak demiyordu soruda Hocam ben oyle hatirliyorum en azindan. Ayrica hedging biraz daha farkli bir sey; bir anlamda yapmis oldugunuz islemin baska ya da ayni piyasada tersini yaparak kendi k/z durumunuzu minimize etmek sanki. Yaniliyor da olabilirim ama bildiklerim bunlar.
-
Kur farkından faydalanp alım satım islemini soruyordu.
-
Cevaplar bank tarafından açıklanacak mı? Ayrıca sonuçlr ne zaman açıklanır bilgisi olan?