2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@muhalba senin icin ideal yer banka, zira hayattaki en eski mesleklerden biridir: denizcilik, bankacilik ve ve neyse digerinde edindigin tecrubleri bankaciliga katabilmen umuduyla.
-
Bnce tartışmanıza son vermelisiniz . 2 günlük dünyada bu tarz konuşmalar hoş değil. Maydonoz olmak haddime değil ama inanın girince sınavla ilgili gelişmeler oldu sandım.
-
@secret amacim surada tecrubelerimi paylasmak, tecrubelilerden de bilgi almakti. Yine tecrubeme dayanara aramanin dogru olacagini belirtmek istedim. Insani en sonunda cildirtiyorlar, yahu adama ilkokul cocuguna izah edercesine izah ediyorsun vaziyeti, adam hala israrla facebookta amcasinin fotografinin altina yorum yapiyormus gibi yorum yapiyor. Neyse, hepinizden sahsen ozur dilerim. Amacim sizlere cukurdan camur firlatmak degil, sizlere cukuru gosterebilmek. Hakkinizi helal edin.
-
@laibsonayipsin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@secret amacim surada tecrubelerimi paylasmak, tecrubelilerden de bilgi almakti. Yine tecrubeme dayanara aramanin dogru olacagini belirtmek istedim. Insani en sonunda cildirtiyorlar, yahu adama ilkokul cocuguna izah edercesine izah ediyorsun vaziyeti, adam hala israrla facebookta amcasinin fotografinin altina yorum yapiyormus gibi yorum yapiyor. Neyse, hepinizden sahsen ozur dilerim. Amacim sizlere cukurdan camur firlatmak degil, sizlere cukuru gosterebilmek. Hakkinizi helal edin.
Est helali hoş olsun. Helallik bir durum yok. Ama yersiz ve gereksiz münakaşalar hepimiz adına uygun değil. Tecrübelerinizi dinleriz ben zaten bir tane arkadaşımızın izahatları sonucu tekrar bankacılık sınavlarına girmeme kararı aldım. Bunda da sonucumu öğrenip ona göre adım atacağım iyi akşamlar
-
@secret hocam su stresli donemlerimizde sizleri gereksiz yere mesgul etmek ya da bir umutla yazi yazildigi icin mavilesen basliga girenleri kavgayla karsilamaya vesile olmayi hic istemezdim. Ancak sozlerimin, sizlere verdigi rahatsizlik disindaki tamaminin da arkadasindayim, onu da belirtmek isterim! Tekrar sizin ozelinizde herkese ithafen soylemek isterim, kimse kusura bakmasin.
-
Aynı yollardan aynı heyecanlı günleri yaşamış, kurumun bir neferi, 6.yılına girmiş uzmanı olarak sorularınızı içtenlikle cevaplayabilirim
-
@gozgoz hosgeldiniz. Spk lisansi alan, hedeflerini tutturabilen subedeki bir uzman yard'inin sube muduru olma ihtimali nedir? Ayrica kucuk bir ilde subede calisan bir uzmn yard ne kadar net maas alir?
-
@gozgoz şubelerdeki satış hedefi ve baskısı özel bankalardaki gibi mi yoksa daha rahat durumda mı ?
-
@gozgoz istifa durumunda tazminat var mı ?
-
@adaygibiaday ben de merak ediyorum bu soruların cevaplarını, @gozgoz size zahmet.
-
@adaygibiaday ...o lisanslar ben de var , hedeflerde tutuyor hala müdür olamadım :))) şimdiden onları düşünmemek lazım.. ama giriş yılına 12 yıl eklemelisin asgari
-
@eomer hedef baskısı özellere yakın ... ama şuan için tam değil, özellerde insanlık dışı bi uygulama var
-
@gozgoz hangi il kaç uzman yardımcısı alacak biliyor musunuz?
-
@gmzankr066 ilk 3 ay karşılıklı fesih olur herhangi bir şey ödemezsiniz, ancak 2 yıl içinde tazminat sözkonusu
-
@emoward hiç bilmiyorum, gm planlamasına göre olur
-
@adaygibiaday ortalama 3500-4000 civarı alır herşey dahil
-
@gozgoz hocam gecen sene katilim mulakatindan elenmistim ama o sene cok yardimci olmustunuz. Ben tesekkur edemeden gruptan cikmistiniz cok sagolun o zamanki yardimlariniz icin.
-
@hazirlanan mutlu oldum, gerçekten faydam dokunmuşsa...
-
@gozgoz İstanbul için tazminat olduğu doğru mu doğru ise ne kadar fark eder ?
-
@jkeynes 700 tl civarı ancak İstanbul’da koşullar ortada