2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@şanslıs hocam ne cvp gelmıs soylesene catladık
-
biz şu tarihte açıklanacak diye duyurmadık duyuruları takip edin kısaca demişler
-
@tolga80 Aynen öyle demişler pek iç acıcı değil ama böyle gelmiş
-
@adaygibiaday, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@bianconeri
neden Hocam?
Neden tahminen?
20 eylül de açıklansa dahi süre uzun değil mi?
Tarih öğrenme talebimizin ne mahsuru olabilir?
merak ettiğim için soruyorum.Forumdan uzaklastirilmasina sevindim. Teşekkürler ty
Arkadaşlar önceki mesajlarda da söyledim. Banka istedigi zaman açıklayacak, biz istediğimiz zaman değil. Tek çözüm beklemek. Sakin kalın, tek tavsiyem bu.
-
Valla dostlar benim sahsi fikrim 25. Gunden sonra hergun aciklanabilir az bi suresi kaldi tahminimce
-
@frederick-taylor Bugün 25. Gün hocam :))
-
Arkadaslar tahminen kac puan bekliyosunuz sabahki oturumdan, bnm tahminim 65 taban puan olur
-
@roadrunner umarım öyle olur
-
@frederick-taylor, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Valla dostlar benim sahsi fikrim 25. Gunden sonra hergun aciklanabilir az bi suresi kaldi tahminimce
- Günün şafağında bekleyin der gibi oldu
-
Yarindan itibaren bekleyin dostlar max 8 9 gunu kaldi katilim icin puanlar nasil olur sizce arkadaslar birde muhendislikten giren hic yok mu arkadas ya kimse yazmiyor
-
@frederick-taylor Mühendislikten giren çok da ortalıkta yok
-
Haftaya cumaya kadar açıklanma ihtimali yüksek arkadaşlar. Bi aksilik olursa da max. Bu ay sonu.
-
@hagi hocam tahmin mi ediyorsunuz yoksa bir kaynagınız mı var?
-
@hagi, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Haftaya cumaya kadar açıklanma ihtimali yüksek arkadaşlar. Bi aksilik olursa da max. Bu ay sonu.
Hocam tahmininizin tarih aralığı çok uzun. Olmazsa ay sonu demişsiniz. Bence de ay sonuna kadar açıklanır
-
@hagi bu yıl açıklanır yani
-
Yapılan halkbankası sınavında 150 kişilik kontenjan için barajı 60 dan 50 ye çekmişlerdi sizce Ziraattinde bu nedenli 60 civarında kapatması daha büyük bir olasılık değilmi ?
-
Daha 5 eylül arkadaşlar bence haftaya açıklanır hadi taş çatlasa diğer haftaya sarksın inşallah olur bu hafta ama hiç sanmıyorum
-
@mulkiye_mektebi halkbank sınavında sorular da yarısını yapma zorunluluğu vardı bence o yüzden puanlar düştü . Ziraat te ingilizce için bile o şart yoktu
-
100 kişilik alımda mühendis iibf karışık olduğu için çok umutlu değilim açıkçası belki tamamı iibf olsaydı bi ihtimal derdim ama yazılı sınavı geçersem büyük supriz olucak benim için:) benim gibi olanlar var mı?
-
@tercihiniyap valla ben muhendislikten girdim de kac kisi alicaklar hic bilmiyorum bizim sorular cok zordu net yani calisana da calismayana da puanlar nasil olur hicbir fikrim yok millet yorumlari sadece okuyor yani herkes fikir beyan etse en azindan su surecte kafamiz daha rahat olucakta iste