2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Hayırlı olur İnşallah gönderdim
-
@duyguuu37 @gmzankr066 yollayabildiniz mi? Ses gelmedi sizlerden
-
Arkadaslar daha once banka sinavlarina girmis birisi olarak soyleyeyim. Sonuclar bellidir ama ziraat iknin ise alim sureci olur ik belirledigi tarihte aciklar. Eger mail atilacaksa ziraate atilmali onu belirtmek icin yazdim.
-
@hazirlanan doğru diyorsunuz aslında anadolu üni yökdil olsun aöf olsun en fazla 2 hafta içerisinde sonuçları yayınlar şuan sonuçlar bencede ikda olabilir
-
@adaygibiaday bu yazdığınız adrese attım ben ️
-
@adaygibiaday hocam simdi gonderdim telefona bakamamistim
-
@hazirlanan tavsiyeniz icin tesekkurler fakat sordugumuza gore henuz aciklanmamis. Hani aciklansa da ziraate teslim edilse evet o surecte dediginiz uygulariz.
-
Ben de gönderdim arkadaşlar
-
@adaygibiaday hocam universite %100 okumustur cok kisa bir surede onbinlerce optigi okuyolar. Ben de yolladim simdi eger olmazsa ziraate de ayni sekilde bi mail yagmuru yapalim.
-
@hazirlanan tamam hocam nasıl derseniz öyle olsun.
-
Bence mail filan atilmamali, tahminim 20 eylul aciklanmasi
-
@bianconeri
neden Hocam?
Neden tahminen?
20 eylül de açıklansa dahi süre uzun değil mi?
Tarih öğrenme talebimizin ne mahsuru olabilir?
merak ettiğim için soruyorum. -
@adaygibiaday banka butun haklari sakli tutar, IK lar ise alim surecinde adaylar gibi dusunmez personeli ne zaman sinav yapacagindan tutun ne zaman is basi yaptiracagi cok onemli.Verecegi ucretler olsun ceyrek bilanco yapilarinda agir yukler bindirebilir.Cok kapsamli irdelenir ve dusunulur.Dedigim gibi 20 eylul en olasi tarihtir, 24 eylul sonrasina birakcaklarini sanmam.
-
Bence de bir an once aciklanmali insanlar su tercih doneminde kendisine bir yol cizicek yabi 40 gunde sonuc aciklama mantigi nedir ben hala cozmus diilim
-
@frederick-taylor Aynen öyle boş boş sınav sonucu ve ilan beklemekle ömür geçiriyoruz
-
Arkadaşlar dün atılan maillere cevap alan var mı
-
@gmzankr066 maalesef
-
Ziraat Sabah kaçla kapatır tahmin var mı?
-
@gmzankr066 var arkadaşlar cevap gelmiş
-
@şanslıs ne demiş peki