2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
20 eylül 2.30 ytd
-
ileti kaldırılmıştır.
-
İleti silinmiştir.
-
twitter etkinliğimiz başlamıştır, hem tag hem de ortak metin
#GuyDguyAçıklansın
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@velisahin40, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@Muhalba hocam siz misali kızlarsoruyor gibi iğrilti bir sayfada karisiyla arasindaki vaziyeti yazacagina cozum uretmeye calismis arkadasim. Siz ne yaptiniz? Bir de dedigim gibi yazmissiniz siz bir sey demediniz ki. Habire bence, belki yazip durmaktasiniz adam ise arkadasim ise cozum uretmeye calismis en azindan kendi capinda bir mail hazirlamis burada paylasmis. Lutfen bir is yapmiyorsaniz dahi yapanlara mani olmayin. Ise yarasin ya da yaramasin bir sorumluluk sahibi yonetici cok talep var aciklayin dese yeter.
Ne halin varsa gör. Belliki yeni üyelik açtın hala devam ediyorsun. Terbiyesizliklerine devam et. Şimdi devam edeceksin yazmaya ancak ben artık cevap yazmiyorum size. Çok kindar bir insansın. Burdaki arkadaşlarım da konuyu merak ediyorsa eski sayfalara bakabilirler.
-
@muhalba i.p. ortada. Kindar olan da sensin Hocam. Adamı haksiz bir sekilde sayfadan atmislar, ardindan hala yorum yapiyorsun, ayiptir. Oysa adam yalnizca yardim etmek istedi ve bir mail hazirladi. Sana ne kotuluk yapti ki?
-
@laibsonayipsin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@muhalba bir sure bekleyip, sozlukten bakip emin olduktan sonra hatami duzelttigin icin sevindim. Valla bravo. Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi gorunuyor emegine saglik.
Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi görünüyor.
Haksız yere yasaklandığınızi mi düşünüyorsunuz siz hala?
Siz bunu ne hakla yazabilirsiniz?
Sen dürüst olsaydın o arkadaş demezdin, beni haksız yere yasakladılar diye hesap sorardin. Terbiyesizliğin sana kalsın. Bu sayfa da bunu haketmiyor. Umarım yine yeni üyelik acmazsin:) -
@muhalba, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@laibsonayipsin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@muhalba bir sure bekleyip, sozlukten bakip emin olduktan sonra hatami duzelttigin icin sevindim. Valla bravo. Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi gorunuyor emegine saglik.
Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi görünüyor.
Haksız yere yasaklandığınızi mi düşünüyorsunuz siz hala?
Siz bunu ne hakla yazabilirsiniz?
Sen dürüst olsaydın o arkadaş demezdin, beni haksız yere yasakladılar diye hesap sorardin. Terbiyesizliğin sana kalsın. Bu sayfa da bunu haketmiyor. Umarım yine yeni üyelik acmazsin:)Yukarda yazdığınız terbiyesizligin hesabını verin bana!
Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi gorunuyor -
Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakatlar oluyor ?
-
@velisahin40 Kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez ve kimseye dair bir şeyler bulup burada paylaşamazsın. Terbiyesizliğin gereği yok.
-
@argos ucu açık dostum. Geçen sene üç dört ay beklettiler.
-
@mrnobody pardon ya cok özür dilerim başlık karıştı. Guy için yazmıştım
-
@mrnobody eğer yine böyle bekleteceklerse bu ayın sonuna sınavı açıklasalar ocakta mülakat yapsalar sonuç açıklama işe başlatma derken nisanı bile bulabilir. Hayırlısıyla kazanalım da .
-
@mrnobody hayırlısı olsun sonuçta bütün sınavlar için 3-4 ay hatta daha fazlası bekliyoruz
-
Geçen sene sonuç ile mülakat arası 1 ay 1 hafta sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Mülakat 1 hafta sürdü. Sonuç 2 hafta sonra açıklandı
-
Arkadaşlar kasım ayında girilen halkbank sınavında bile işe başlama nisan ayında oldu ben o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum. Baskaca bir durum olmazsa Şubat olur tahminime göre
-
Pardon Aralıklı sanırım hemen saldırmayın şimdi
-
Açıklandıktan sonra herşey çok hızlı olacak o yüzden ha bugün ha 10 gün sonra. Banka kazananları belirledi belki şuan araştırmasını yapıyor
-
@rorschach159 Ne araştırması hocam?
-
@rorschach159 mulakata girmeden mi arastirma yapiliyor,ayrica ziraat ve halkbank kamu kadar detayli gvs yapmiyor,yine de tesekkur ederiz