2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Açıklandıktan sonra herşey çok hızlı olacak o yüzden ha bugün ha 10 gün sonra. Banka kazananları belirledi belki şuan araştırmasını yapıyor
Ben sadece tahmin yürüttüm araştırma soruşturma bilmiyorum banka sınavları geç açıklanıp mülakat hızlı bitiyor fikir yürüttüm
-
Ya ben şunu çok merak ediyorum halkbnk servis için ilana çıkmaz artık ondan çok umutlu değilimde illaki her yıl uzman yard. İlani geldi. Acaba bu sene de olacak mı sanırım ekim ayında geliyodu genelde halkbnk ilanları. Şuanda görevde yükselme sinavlari mı ne varmış. Hiç duyum da yok. Mülakattan elenince hırs yaptim saçma bir şekilde sanırım halkbnkasina taktim kafayı iyice ziraat sonucumdan çok bunu merak ediyorum
-
@tercihiniyap hocam internette halkbankın bu sene 1300 personel alacağına dair haberler var genel müdürleri söylemiş sanırım ilan gelebilir.
-
@tercihiniyap Halk Bankası alım yapacakmış bir sözde bakalım Bnde onu bekliyorum 2 puanla kaçırdım Halkbank sınavını.ziraatte nezamn servis görevlisi Sınavı açacak acaba sözde çok açık var
-
@ozge92 halk bankın kasım gibi ilana çıkacağı bir çok kimse tarından dile getiriliyorda ziraatten pek ses yok ben net bisey hiç duymadim
-
@ozge17 benim duyumlarıma göre ziraatte çok fazla açık var yukardan hep şikayet geliyormuş personel açığımız var die ama anlamadığım bir şekilde sınav açmıyorlar
-
Bence ziraat alim yapsaydı ağustosta hepsini birlikte yapardı geçen sene servis için çok az kişi aldı ama hepsi için aynı döneme denk getirmişlerdi.
-
@tercihiniyap daha önceki yıllarda Ziraat Bankası uzm.yrd sınavından önce yada sonra yapmış yani hep afka arkaya yapılmış.ben onun için ekim kasım gbi açarlar die düşünüyorum
-
@osmanozcan inşallah hocam ya . O 1300 ü geçen aldığı sayıyı söylüyorlar sanıyordum ben . Bugün teb de müdür ile konuştum durum çok kötü alim yok aksine çıkarmayı bile düşünüyoruz felan dedi . Kötü zamana denk geldi umarım devlet bankalarının alımlarına yansimaz bu
-
@ozge92 aa öyle mi bilmiyordum . Gelir inşallah
-
@tercihiniyap yansımaz hocam ya ortalık budurumdayken herkes özel bankalardan çekiliyor devlet bankalarına doğru.o yüzden devlet bankaları inanılmaz kalabalık
-
@ozge92 inşallah hocam açılır ziraatte halkbankta zaman geçtikçe iş bulmakta gittikçe zorlaşıyor
-
@ozge92 bana da halk ik dan duyan arkadaşlarım, yeterince uzman ve servis alımı yaptık bir süre alıma çıkmaz banka demiş. Ne derece doğru bilinmez ama ben ümidi kesmiştim bu yorumdan sonra Inşallah alım olur dediginiz gibi
-
Halk bank in alim yapacagi burada daha once de soylendi ama serviste gecen yildan yedekte bekleyen arkadaslar var hala alimlari olmadi,burada da oyle arkadaslar vardi henuz baslamadilar sanirim,uzman yardimcisi arkadasim var o bu sene alim olmayacagini soyluyor tabi sadece beklentisi benimki de duyum,ha birde 2014 den sonra sadece gecen yil geldi halk bank ilani,cv ile oneri ile servis gorevlisi alimi gerceklestirilmis o arada.
-
@rorschach159 Bende simdi fikir yürütüyorum çok yanlış bi düşünce öyle birşey ziraatte kolay kolay olmaz
-
Ne yazik ki cogu kisi bizim gibi ilan sinav mulakat teferruati yasamiyor,ozel bankalar bile hangi okuldan nesin necisin yuksek lisans var mi dil var mi ne bileyim ayirt edici ozelligin neyse iste onlara bakmiyor,ust duzey calisanlara mail geliyor ve prim vaat ediliyor onlarda calisma arkadasi oneriyor,tabi birde mudur kontejanlari var daha bircok sey cogunuz biliyorsunuz,devlet bankalarida artik cv oneri ile tavsiye ile aliyorlar servisi,birde bir arkadas vardi ziiraatte guvenlik gorevlisi kisinin banko asistani olarak baslatildigini,ne yazik ki kotu donemde hem de adaletsiz bir duzende yarisiyoruz,ziraat servis alimi da gelmez gibi geliyor bana umarim yanilirim
-
Merhaba Arkadaşlar, Sınavların okunduğunu öncelikle söylemek isterim. Ancak, Bankalarda genel prosedür şöyle işlemektedir.
1.Sınavların yapılması ve Optik okuma işlemleri
2. İnsan kaynakların sınav okuma sürecine müdahil olması ve gerekli sıralamaların yapılması, Baraj çalışmaları. Başka bankalarda örnekleri olduğu gibi barajı aşağıya indirebilme gibi.
3. Listelerin, Yönetim toplantısına sunulması ve imza onay aşaması ile nihai listenin oluşması.
4. Oluşan listenin Bankaların İnsan kaynakları Departmanında yer alan BT (Bilişim Teknolojileri) personelleri tarafında sisteme yüklenmesi.
5. Yükleme işleminde sonra, Çeşitli testlerin yapılması (yanlış açıklanmamanın önüne geçmek adına)
6. Yine Üst Mercilerden Yetkili kişinin (Genellikle İnsan Kaynakları GMY) yayınlayabilirsiniz Demesi.Şuan bu aşamanın 3. Aşamasında bilgisini almış bulunmaktayım. Her hafta ziraat bankasının Yönetim toplantısının Salı günleri yapıldığını biliyorum eğer son zamanlarda bir değişiklik yapılmadıysa, Yarın sonuçlar onaylanır Diğer salıya onay için kalmaz diye düşünüyorum. Buradan sonra zahmetli bekleyiş başlıyor. İnsan Kaynakları bile ne zaman açıklanacağını bilmiyor aslında.
Benim Tahminim Yarın Toplantıda onaylanması, Cuma günü açıklanması.
Ancak sizleri, 21.09.2018 tarihine kadar sabrınızı beklemekten yana kullanmanızı tavsiye ederim.
Sabredin, Sabrın sonu Selamet olması temennisiyle,
-
Halkbankası İçinde, çok sevdiğim bir arkadaşım müfettiş ve herkesin forumdan tanıdığı meşhur kardeşimiz orada Uzman. Onlardan aldığım Net Bilgiyi ifade edeyim.
***22 Ekim'de Kurumda yükselme sınavı var. Halkbankasının kendi içerisinde. Tüm eğitim Daire başkanlığı ve İnsan Kaynakları oraya Odaklanmış durumda. Evet sene başında Yılsonunda sınav yapılabilir konuşması geçmiş, Ancak henüz alınmış net bir kararın olmadığını söylediler.
-
@sucuklu_oralet Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler . Ümitliyim inşallah gelir ilan
-
Katılımda hangi şehirleri yazdiniz arkadaşlar