2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ozge92 işte bende onu diyorum ama kimseye anlatılmıyor. Burası ziraat bankasıyla ilgili konuşulan bir yer Halkbank başlığını açın orada ne konuşuyorsanız konuşun kimse bir şey demiyor ki buna. Düzen var nizam var. Ziraat sayfasına da buraya da bakıyorum merak etmeyin siz. Başlıklar oluşturuluyorsa konular ayrı ayrı konuşulsun diye oluşturuluyor. Yoksa tek bir banka sayfası açılır ve herkes her telden çalar.
-
@umutsuz-vaka hay eline ağzına sağlık hocam.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/540/banka-sinavlari/5 şu başlık ya da yeni acilacak bir başlik duyumları daha toplu görmemizi sağlar ve tartışmayı bitirir bence
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/540/banka-sinavlari/5 şu başlık ya da yeni acilacak bir başlik duyumları daha toplu görmemizi sağlar ve tartışmayı bitirir bence
-
@mbguy hocam sert çıkmak istemiyorum ama derken pardon da burada birisi birşey yazarken sizden mi izin alacak da buranın ağası gibi konuşuyorsunuz? Lütfen üslubumuza dikkat edip öyle yazalım.
-
Dostlar, bu tartışmaya son vermeniz adına;
-
Ayyy açıklansın artik çok merak ediyorum yaaa
-
Cumaya kaldı galiba
-
Bence ziraat katilimin ayarlamaları sebebiyle bu kadar zaman alıyor ya.bence ziraat uzmanlık ve finans grubu uzmanlığının listeleri çoktan bellidir.
-
@bennu benim tahminim de öyle
-
Bu sınavın sonucunu beklemek KPSS sonucu beklemekten zor geldi bana inşallah yarın açıklanır
-
@gmzankr066 sen yine de 21'ine hazırla kendini nolur nolmaz
-
@gmzankr066 vallahi yaaa misyonların girdiği kpss açıklandı ziraat hala bekletiyor.buun hürriyet gazetesine bile haber oldu ya!.
-
Güne Ziraat Bankası yla uyanmak nasıl bi duygu arkadaşlar
-
@şanslıs bi an aciklandi sandim ama bugun yarin aciklanicak
-
@frederick-taylor bende anadolu üniv sayfasındaki ziraat yükselme sınavıyla ilgili duyuruyu görünce bi an açıklandı sandim nasi kalbim attı ahahaha
-
Duyum yok mu arkadaşlar
-
Yükselme sınavının duyurusuyla heyecanlanan çoktur heralde
-
@frederick-taylor açıklansın artıkta yolumuza bakalım ya
-
Cuma gününe kadar açıklanması lazım artık hadi be ziraat