2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@beyaz02 öyle miydi hocam cok pardon ben de girdim ama baska bir sinavla karistirdim galiba bu ay 6 sinava girdim karistirmis olabilirim
-
Arkadaşlar ziraat soruları mı yayınlamıştı bazı arkadaşlar netini yazmış şaşırdım
-
@hazirlanan evet her kurum ayrı bi sey yapiyor karistirmak normal
-
@ezo yok hocam sorular yayınlanmadı arkadaşlar nerden kontrol etmişler de netlerinden bu kadar eminler ben de anlamadım
-
@sbf17 guy sınavında bile kaç soruda insalar çelişki içinde kalıyo ziraatte nası emin hesapladılar anlamadım açıkcası bir an önce açıklansa da yolumuzu görsek
-
@ezo kimsenin emin hesapladigi yok ortalama bisi vardir herkes az cok yaptigini bilir matematikte turkcede neyini hatirlicaksin ya ingilizce de keza biliosan bellidir yani bi alanda vardir celiskili zaten ondan dolayi ortalama bi deger soyluyor herkes birebir bu net demio
-
@ezo Hocam çoğu sınavda yaptıklarımı hatırlarım bu ziraatte hiç birşey hatırlamıyorum bana göre cidden zor bir sınavdı doğru duzgun konuşulmadı bile çoğu kişiye göre kolaydı sınav
-
@ozge17 bence de zordu özellikle katılımda ben zorlandım geçen sene 69 ile kazanamadm içimde kaldı kıl payı kaçırmak. umarım bu sene olur
-
@frederick-taylor hocam netini söyleyenlerden biri siz misiniz bilmiyorum takip etmiyorm başlığı son sayfaya bakıp yorum yazdım (bu sinirle sanırım üstünüze alındınız) ama ben kötü niyetli yazmamıştım ziraat soruları paylaştı sandım
-
Arkadaslar dogrulardan nasil emin oldugumuzu sormuslar ziraatten cok daha zor olan ve soru sayisi ziraatten cok daha fazla olan kpss sinavinda siteye 113 net bekliyorum diye yazdim 2 net sapma ile 115 net yaptim ve iki durumuda yazdim (inanmayan arkadaslar postlara bakabilir) 2.5 3 senelik bir tecrubem var kendimce bir sinava girdigimde akibetimin ne olacagini 3 assagi 5 yukari tahmin edebiliyorum (sizinde bunu yapabilecek kabiliyette oldugunuzu dusunuyorum) cunku bu kadar umut bagladiginiz bir sinav hakkinda
fikir sahibi degilseniz ya sinav sizin icin o kadar onemde degildir ya da sinav iyi gecmemistir belirli seviyelerde hayatimiz boyunca sinav gormus insanlariz girdigimiz en ufak sinavda fikir sahibi olma kudretine sahibiz diye dusunuyorum.Zaten posta yazarken ben bu dogrulari getiricem boyle olacak diye kendimden emin bir ifade kullanmamisim.Sadece tahmin,neyse cok uzatmayayim sınav aciklaginda da bu postta olurum sonucu hep beraber goruruz hic sorun olmaz bizim icin basari olursa mulakat heyecani yasariz basari olmazsa onumuzdeki sinavlara bakariz. -
@emilsax katılımın sınavına girdiniz mi?dedikleriniz doğru aslında ama öğleden sonradakine de girip ayrı ayrı soruları aklında tutmak şahsen benim için zor oldu
-
@ezo yok hocam estagfrullah ben netimi yazanlardan da diilim de su surecte hani en azindan fikir olusuyor hepimize az cok dioruz su nette ortalamalar falan gibisinden
-
Merhaba arkadaslar. Sabahki sinav icin tahmini 60 net alan ve gk gy, 17 ya da 18 net ingilizce bekliyorum. Sizce sansim nedir?
-
sayın ARZU ERDEM twit atmış sorunlarınızı bana bildirin diye akşam AHABER DE OLACAKMIŞ. Sözleşmeli öğretmenler ,kadro isteyenler, taşeronlar, diyanetçiler, sağlıkçılar, erken emekli olmak isteyenler vs herkes isteklerini belirtmiş sadece 400 bin iibfli istekte bulunmamış . YA HERKESİN YAŞAM ŞARTLARI MÜKEMMEL İŞLERİ TIKIRINDA YA DA İŞSSİZLİK UMURLARINDA DEĞİL . BİR GÜNÜZÜ KİTAP ÇEKİLİŞLERİNE DEĞİLDE İİBF KADRO İSTİYOR. İİBFLİ İŞSSİZ . İİBFLİNİN DGUY VE GUY SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIYOR ETKİNLİĞİNE AYIRINKİ KENDİNİZ İÇİN BİŞEY YAPASINIZ YOKSA KİMSENİN UMRUNDA BİLE DEĞİL İİBFLİ
-
@zzyynnpp hayır sadece sabah sınavına girdim
-
İnsanlar patlamaya yer arıyor iyi niyetli sorulmuş 'sorular paylaşıldı mı' sorusuna bile incitici yorumlar yazıyor cevap vermiyorum allaha havale ediyorum inşallahh gönlünüz gibi yaşarsınız
-
Hadi açıklansın artik
-
@ezo, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
İnsanlar patlamaya yer arıyor iyi niyetli sorulmuş 'sorular paylaşıldı mı' sorusuna bile incitici yorumlar yazıyor cevap vermiyorum allaha havale ediyorum inşallahh gönlünüz gibi yaşarsınız
Ayrıca kpss soruları yayınlandı. Ziraat soruları yayınlanmadi. Netlerin tahmin edilmemesi doğal. Kpss ziraatten kolaydi:)
-
@bennu evet bekledikçe insanın umudu kırılıyor
-
@hukukcukişi @bennu simdi arayip sordum. Telefona cikan adam (belirteyim de) bu hafta icinde takipte kalin dedi. Sirf beni savsaklamasin diye de dedim ki net bir bilgi verin foruma yazip sizin daha fazla rahatsiz edilmenizi onleyecegim dedim o da 5 dakika bekletip, teyit edip tekrar bu hafta icinde aciklanir, foruma yazabilirsiniz dedi. Ins aciklanir, aciklanmazsa da hakkinizi helal edin elimden gelen bu, karsi tarafin soylemi de bu kadar.