2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ese03 ses duyurmadığınız sürece açıklanmaz .
-
ARKADAŞLAR SORUNLARINIZLA İLGİLİ KAMU BÜLTENİ HABER SİTESİYLE GÖRÜŞTÜM MAKALENİZİ YAZIN YAYINLATALIM . AYRICA İSTANBULDA OLAN ARKADAŞ VARSA TV PROGRAMINA CIKABİLECEK DÜNDEN BEN HERŞEYİ AYARLAMIŞTIM BU SORUN İÇİN ONU TV PROGRAMINA CIKARTABİLİRİZ. AYRICA ETKİNLİK TAG BELİRLEYİN ONA GÖRE TAQ İŞNE BAKALIM KİMLERİ ETİKETLİYECEĞİZ ONA KARAR VERELİM KIZA ZAMANDA DÖNÜŞ SAĞLARSANIZ HIZLICA PLANLAMA YAPABİLİRİZ AKSİ HALDE BU İŞ YATAR.
-
KISA BİR ARAŞTIRMA YAPTIM VE KR AKADEMİ , ŞENER BAŞBUCU BANKACILIK KİTAPRINI SATAN KURUM VEYA KİŞİLER BUNLARIN DESTEĞİNİ ALIRSAK ÇOK ÇAPLI SES GETİREBİLİRİZ . GÖRÜYORUM Kİ KİMSEDE SES SEDA YOK .
-
@t-robert-malthus bugünü bi bekleyelim de organize oluruz bence
-
@bennu SİZ NASIL İSTERSENİZ
-
Ya bu hafta açıklayacaz diye bilgi verdiler, sorun çıkması bizim problemimiz değil. Sorunu sora çözsünler, sınav bu gün açıklansın.
-
@kamuranakkor belki kesin bisey demis olmamak icin sorun morun demislerdir
-
@t-robert-malthus Bugün açıklanmadiktan sonra etkinlik düzenlense ne olacak acaba haftasonu giriyor araya . Neyse . Ben yazmayı becerebilsem yayinlayacaginz yazıyı paylaşırdım. Ne kaybedicez . Güzel yazabilen arkadaşlar hazırlasın bence güzel bir yazı ne güzel yardımcı olucak arkadaşımız bize .
-
Bankanın bir çalışma takvimi var nihayetinde. Bu kadar yıpratmayın kendinizi. Etkinlik düzenlenecek bir durum da yok şimdilik. Her banka sınavında bu bekleyiş oluyor. Mülakat sonrasıysa işler daha hızlı oluyor. Bu yüzden bu kadar sorun etmeyin.
-
arkadaşlar çok abartıyorsunuz. haftaya 40 gün olacak eğer bir eylem yapılacaksa 40 gün geçtikten sonra yapılmalı.
-
@hazirlanan kesinlikle öyle arkadaşlar bütün bankların hemen hemen açıklanma süresi aynıdır.Halkbank da bu şekilde olmuştu.Geçen seneki ziraat sınavı da evet beklemek sinir bozucu belirsizlikten dolayı fakat her bankanın da kendine göre bir düzeni var.Bugün açıklanmaz ise haftaya açıklanacaktır.
-
@hazirlanan kesinlikle katiliyorum arkadaş çok hakli
-
2 gündür açıklansın açıklansın diye sayfada sürekli bunu konusuyoruz etkinlik düzenleyelim diyen arkadaş sizler için destekte bulunmak istedi bence sadece . 40 günlük sureyi zaten bilmiyomuyduk biliyoduk ama o kadar çok konuşuldu ki yardim etmek istedi. Yinede teşekkür ederiz
-
Arkadaslar ik ile gorustugumde verdigi tek cevap net tarih belli degil oluyo. Bugun ihtimal dahilinde mi dedigimde de ayni cevabi aliyorum
-
Bazı arkadaşlar anadolu üni ile ilgisi kalmadı demişler ama. Şöyle söyleyim sonuçları anadolu üni açıklayacak kendi sitesinde. Ziraat sonuç açıklama işine bakmıyor. Yani tamamen anadolu üni de bizim iş. Ve ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. O sınavlar okundu ama açıklanmıyor sebebi muamma. Ne dönecek merak içinde bekliyorum
-
Belkide devletteki bu küçülme mevzusu bunun bi etkeni olabilir. Beklemede kalın talimatı gelmiş olabilir bi ihtimal de bunu düşünüyorum artık.
-
@cagan361 tabiki Anadolu üniversitesi açıklıcak ama açıklama talimatını Ziraat Bankası veriyor. Sadece onların sayfasından açıklanacak sınavı Onlar yaptığı için yani bizim gibi onlarda Ziraat bankasından haber bekliyor.biz neyi bekliyoruz Ziraat bankasını:)
-
@cagan361 zaten kaç kişi alınıyorki, zannetmiyorum bu yüzden geciktiğini
-
@cagan361 hocam bu kuculme mevzusunu ben polis hemsirelik ve ogretmenlik icin oldugunu dusunuyorum tek ilanda 10000 kisi aliyorlar bizim sinirlanacak neyimiz kaldi ki bir senede tas catlasin 3000 kisi is sahibi olabiliyor
Emeklilige gore alim diyorlar ama 80 milyonluk bir ulkenin maliye bakanligi icisleri bakanligi sgk gibi kurumu senede 3000 den fazla emekli verir zannimca -
Arkadaşlar içinizi ferah tutun kamu bankaları kolay kolay küçülmeye gitmez.son dönemlerde inanılmaz karlar açıklıyorlar. personel ihtiyacı sürekli var bu bankalarda.ancak mevcut kriz bankacılık kökenli olsaydı (2001)o zaman skinti olabilirdi.dusuncelerim bu doğrultuda.