2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Katılım için ayrı bir başlık var mı ?
-
Ysk mi ziraat uzman yrd. tercih edersiniz maas , imkanlar, işin zorlugu açısından?
-
@hassan şayet inşaallah kazanırsak bu soru benim de aklımda
-
Guy mu ziraat mı ?hangisi daha iyi
-
@veliat34 hocam elbette guy ama ziraat de şu yönden sizi tatmin eder dil belgeniz varsa ve bankanın önemli ve sizi gelistirebilcek bir biriminde çalışırsaniz( mesela uluslararası bankacılık gibi )bankaci olmak keyifli olabilir ama bireyselde operasyon insanı bunaltr. Kendi adıma konuşayım ben kariyer odakli bir birimi tercih ederim bankacı olacaksam
-
@veliat34 Guyun il tercihi haricinde ziraat uzmanlığından hiçbir artı yanı yok hocam.Eğer il tercihi gibi bir zorunluluğunuz yoksa kesinlikle ziraat uzman yard derim ben.
-
@roadrunner hocam şimdi böyle bir durum var iyi ya da kötü bir pozisyon da çalışıp çalışmadığımızı biz bellirlemiyoruz onlar bellirliyor
-
@luthor hocam guy da sevdiğim bir ili kazandım. Ama benim için hiçbir önemi Yok ilin kariyer olarak sordum.
-
@veliat34 Hocam guy kariyer imkanları olarak oldukça kısıtlı bir meslek.Belki ilk girişte maddi olarak avantajlı olabilir ancak ilk seneden sonra temettü ödemeleriyle ve alacağınız spl belgesi,dil yeterliliği sayesinde bu açıdan da kısa vadede guyun önüne geçebiliyorsunuz.
-
@luthor anladım hocam çok sağolun
-
@luthor sadece o degil vmy ide gecer
-
@bianconeri Bence o konu tartışılır.Vmy özel sektörde çok ciddi kazançlar elde edebilme ihtimali yüksek bir meslek.
-
@futureguy wp grubu katılım için hocam
-
Peki sizce hem ziraat hem ptt uzman yardımcılığını kazanırsak hangisini seçmek daha mantıklı olur?
-
Arkadaşlar internette ziraat ile yapılan 31.12.2018’e kadar geçerli toplu iş sözleşmesi var. Maaş, yan haklar vs açıkça belirtilmiş. Doğru mudur acaba emin olamadım?
-
@thecall paylaşabilir misiniz hocam?
-
-
@thecall teşekkür ederim hocam
-
@onuktekin ne diyorsun hocam birşey anlayabildin mi? Ekler kısmındaki ücret matrisini inceledin mi? Oradaki ücretler brüt mü net mi, biz asistan olarak mı geçiyoruz kafamda deli sorular
-
İşten ayrılma durumunda tazminat ödeniyor mu ödeniyorsa miktarını bilen var mı acaba?