2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Ziraat katılım, il Trabzon 66 puan. Mülakata kaldım
-
@hysteresis mulakata katilmaya hak kazandiniz mi peki
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@aleks10 valla ben kil payi girdim sanirim 65,83 oyle puanim yatirim portfoy icin bence farkli bir baslik ya da gruo yapsak cunku katilimdan daha farkli malum
63,33 ile yatırım olmadı, WhatsApp da falan kazananlara sorar mısınız daha düşük var mı. Kaçla kapattığını merak ediyorum.
-
ziraat katılım istanbul için mülakata hak kazandım puan 60.83
sabah ki grup için ise kontenjana giremedim kazanan arkadaşlara hayırlı olsun -
ziraat katılım için whatsapp grubu var mı?
-
62+16 ingilizce =78 dogru =69 puan
73+5 ingilizce =78 dogru= 58 puanBenim hakkim helal degildir. Ustelik alan katsayisin %40, ingilizcenin %30 oldugu bir sinav. Puan farkinin bu kadar olmamasi lazim. İtiraz ediyim diyorum açiklamadiklari halde soruyu yazin diyolar şaka gibi. Kazanan arkadaslari tebrik ederim en kisa zamanda bu çukurdan kurtulursunuz umarim.
-
Kaçla kapatti sabahki sinav ve ogleden sonraki ziraat katilim istanbul bilen var mi?
-
https://chat.whatsapp.com/2WXiIsZ0zsV9R0mMlWPeuj katılım için
-
arkadaşlar mülakatlar ne zaman olur tahmini ? Bir de grup mülakatı yaparlar mı ?
-
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum.
63,3 puanla portföy olmadi.
Portföy le İstanbul katilim kaç kapatti acaba? -
@tiebout kardeşim benimde 63,33 le yatırım kaçtı. Her soru 0.8333 ten hesaplanmış. 65 küsürle kazanan var üstte. Max 3 soruyla kaçırmışız.
-
@sinavparambitti hocam patetes soğanda indirim olduğunda haber edermisin :))
-
@kennedy şaka mı bu ?
-
istanbul katılım için wp grubu var mı ?
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@kennedy şaka mı bu ?
Keske saka olsa hocam. Eminim benim gibi cok dusuk puan alan arkadaslar olmustur.
-
74.16 ile ankara katılım mülakatındayım. ankara katılım kaçç kişi alcak bilen var mı?
-
@fg94 tebriks
-
@sinek kardeşim portföye 2850 diyorlar 4500 azsa ölelim biz
-
@aleks10 ben de seni tebriks portföycü
-
bu da mı gol değil be..