2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@felix-felicis uzman yardımcısıyken 800brüt , uzman iken 1000brüt
-
@bianconeri hocamın gm ve hazine birimiyle ilgili düşüncelerine tamamiyle katılıyorum, destekleyici bilgi olarak ingilizce için tazminat sırasıyla 300-450-600 brüt , spk tazminatı yok
-
@ultrasfelicita hocam bencede öyle ama bankada gerçekten çok kazanıyorsunuz bazı şeylere sahipseniz
-
@bbfacedasz halkta var, belki halk ziraate göre daha fazla maaş veriyor olabilir hocam
-
@colinclark55 herkes guy vmy olmak için yarışıyor zaten kardeş hangi iş daha üstünden ziyade nasıl işsiz kalmayız derdine düştük artık 500 tl az alayım 7 de çıkayım ama bu psikolojiden kurtulayım artık
-
@dibace söylediklerine katılıyorum kardeş. Sanki kamuda ilanlar yağıyor da biz gidip ille de ziraat katılıma uzman olalım diye çabalıyoruz. Kamuda Mülakat aşamalarını hiç saymıyorum.
-
Her işin kendisine göre bir durumu vardır. Bence kıyaslamak bir yere kadar makuldur. Fakat gerçekler düşünüldüğünde mülakat süreci ne alemde ona odaklanmak lazım. İllaki her işin bir iyisi olabilir. Kendi eskin ilin iyisinden iyidir.
-
@bianconeri Ne gibi şeylere sahip olmamız gerekiyor hocam
-
hala açıklanmadı liste çok uzun sürdü
-
1 kasım söylentisi doğruysa bu hafta açıklanması gerekmiyor mu ? 3 hafta var
-
@futureguy 1 kasım söylentisi nedir hocam
-
@pmprofx birisi yazmıştı buraya. Gm den arkadaşı söylemiş. 1-10 kasım arası mülakat tarihleri diye.
-
@futureguy ben söyledim hocam. Arkadaşı aradım o da ben birinci ağızdan duydum diyor. İnşallah yalan çıkmaz. Bu hafta açıklanmasını bekliyorum bendee
-
@ymerecak size güveniyorum hocam whatsapp grubuna da yazmıştınız zaten
-
@futureguy aynen hocam ben yazmıştım
-
@ymerecak hocam wp grubu mu var
-
@pmprofx ziraat katılım için var hocam
-
Evet katılım için buyrun arkqdaşlar.
https://chat.whatsapp.com/2WXiIsZ0zsV9R0mMlWPeuj -
@bianconeri dili olan birini baz alirsak eger kpss a grubundada dil isteyen ziraatden daha iyi yerler var dostm. Dili ve spk si olan kisinin maaslarindan bahsetmissin dili ve spk si olmayinca guyla hemen hemen ayni oluyor maasi. Ama dedigm gbi calisma sartlari fln baz alindiginda her turlu guy diorm. Kasiyer gibo demissin ama yaniliyorsun bagli bulundugun vergi dairesinde de tatmin edici servisler var. Kasiyer gbi diyince insanlarin aklinda veznedar gbi bise canlanio. Ziraat Uzman yardimciligindada giseden baslatilabiliyor bunu zatn biliyosundr. Nese sonuc olarak kim hangi meslekte mutluysa orda calissin saglicakla.
-
@dibace tabikide o konuda hem fikiriz zaten ama kiyaslama yalildigi icin konusuyorz zaten. Umarim tez zamanda herkes istedigi ise girer.