2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bohr o zaman üniversite ile iritbata geçin gözetmen bizde paraf attı kontrol etti bende unutmuştum kontrol ederken hatırlattı
-
@rorschach159 tamamdr teşekkür
-
Ticaret ve kıymetli evrak hukukları çok zor geldi bu sene KPSS ye girmediğinden 5-6 aydır kitap yüzü açmadım ondan mı bilmiyorum
-
@bohr gözetmeni şikayet et. Onun göreviydi
-
@zeyno5454 3 gözetmen vardı bide hepsi foşş. bendede hata var ama küçük bi kutucuk gözden kaçıyo işte
-
@bohr hocam soylenmis de hemen irtibata gecin sizin insiyatifinizde olan bir sey degil umarim sıkinti olmaz.
-
ziraat sınavları ne kadar sürede açıklıyor arkadaşlar?
-
@lucasinemmisi teşekkürler ilgi için
-
Girdigim en kalitesiz ve gereksiz sorularin oldugu sınavdı.
-
@hahamas 3 hafta
-
@rorschach159 soruda servet değil faizlerin toplam talep ve geliri etkilemesi diyordu. Reel ankesin faizlerle hiç alakası yok zaten de olsa bile ıs eğrisinin geliri etkilemesi baz alınır. Ama kilit kelime servetti. O da yoktu. Cevap aktarım mekanizması olacak.
-
Şu banka gk-gy'lerine ayar oluyorum.Atatürk ink çıkmadı.Saçma sapan gk-gy soruları vardı.Madem böyle soracaksın kapsamını belirt bizde boşa çıkmayacak yerlere bakmayalım
-
@fernando-reges bu sınavda ingilizceyi yapanlar çok avantajlı alan ve gkgy çok zor değildi bakalım artık hayırlısı
-
@zeyno5454 sağolun hocam
-
Alan soruları kaliteliydi, genel kültürü yine sacmalamislar
-
bu sınava daha önce girmiş etmiş bi arkadaş bi yol göstersin ya alanda 40üzeri çıkar kesin genel yetenek full gk da orta şeker ing salladım olur mu ? katılım için ??
-
@bcbc3434 Biz söyledik onu ama bazı arkadaşlar tepki gösterdi.Neyse çeviriler dışında yapamadım İng'ce 5 tane gelse yeter.Ama öğlen ki sınavın ağırlığı farklı sanırım her soru eşit diyen arkadaşlar vardı
-
@fernando-reges evet öğleden sonraki sınavın alan soruları sanki daha zordu sabaha göre
-
Öğleden sonraki sınav için konuşuyorum.
Cumhurbaşkanlığı kültür sanat ödülleri (sinema)
Türkiye'nin 2017 büyüme oranı
Nisan 2018'de vefat eden şair, gazeteci
Dünya kupasının düzenlendiği ülke
Ziraat bankasının kartlarına ilişkin yapılan bankkart combo düzenlemesi
Tenisle ilgili bir soru vardı
Ülkemizde bulunan Dünya'nın ilk tapınağı -
Arkadaslar kimse moral bozmasin eger bir sinavda ingilzice kismi varsa o sinavin kapatma puani 72 civari oluyor.gecen sene katikim oyle kapatti bu sene de aynisi olacaktir