2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@jakuppp 100 soru vardı. Bu yüzden her soru bir puandı.
Katılımın puanlamasında her soru eşit değerde. Ziraatin sınavındaysa her bölüm farklı ağırlıkta. Sınavlarda standart sapma da yok.
-
@onuktekin o zaman guy sinavi gibi 70 kapatma olayı olmuş Simdi katsayi olayi var halkbank gibi 60 lari görür gibi düşünüyorum
-
Zaten baraj bundan dolayı 60 bu sınavda ve daha da aşağı düşmez 65-70 alan mülakatta.
-
@ozge92 halk bankasi da gecen alimda bu sekilde yuzdesel hesap vardi,ingilizce katsayisi bayag dusuktu ve 100 soru degildi
-
@duyguuu37 bu sınavda ise en önemli şey ingilizce. sıfır ingilizce yapanin 30 puani yok demek oluyor ve alan ile gkgy den full çeken adam 70 aliyor
-
@jakuppp Geçen sene 74 puan için 74 doğru gerekiyordu bu sene 89 doğruya tekabül ediyor 74 puan. Yatırım portföy için yazdıklarım. 65 gören iller olur belki ama 70 puanın altını zor görür diye düşünüyorum. Tabi ne olacak bir iki haftaya göreceğiz artık.
-
Sabah ki sınav 70 üstü zor gibi duruyor . Fakat katılımı bilemem il tercihi tabiki puanı yukarı taşıyacaktır.
-
21 inde göreceğiz artık
-
Salı günü açıklanır tahminim.
-
@onuktekin sabah ki oturum için ne düşünüyorsunuz hocam
-
@cagan361 aynen katiliyorum hocam:)hatta halkbank da 1 tane gk gy sorusu 4 tane ingilizce sorusuna denk geliyordu,bu sinav icin ingizlice agirligo guzeldi,bu sebeble sabah ki sinavin 70 uzerini gorecegini sanmiyorum ama alim da 100 kisi oldugu icin 60 altina da cekilmez baraj,katilim icin ise il alimlari muallak ama tahminen 2 ser 3 ser kisi oldugu icin 70 ustunu goren iller mutlaka olur
-
@duyguuu37 evet yüzdesel hesap vardı bnde aynı şeyi söylüyorum zaten her ders için ayrı ayrı değil dedim yani toplam üzerinden.bilmem anlatabildim mi️
-
@duyguuu37 arkadaş her test yüz puan üzerinden kendi içinde değerlendiriyor demiş ya halk bankasında öyle değildi yani dedim
-
@jakuppp Alan zor değildi.İngilizce kolaydı.Genel kültür kısmı zordu. İki sınavda böyleydi bence.
-
açıkca bu sınavda ıngılızceyı ıyı yapan kazanmıstır diye düşünüyorum.Cnki halkbank ile kıyaslayacak olursak 1 ıngılızce soru nerdeyse dıger bolumlerde 2-3 soruya takabul edıyordu.Sabahkı sınav ıcın 70 ve ustu cok ucuk bır tahmın olur.60-65 arası mulakata kalır.Ingılızce belkı kolaydı ama cogu kısınınde ıngılızce ıle arası ıyı degıl.Oglenkı sınav ıse gecen seneye nazaran bır kat daha zordu ve alan soru sayısı da daha fazlaydı bu yuzden bu da coğu ıllerde 60-65 cıvarı olacaktır tabı bır kac ıl yuksek kapatabılır.
-
@ozge92 evet hocam anladim:)
-
@onuktekin hocam bana da ozellikle sabah ki oturum icin ingilizce cok zor geldi:(alan da da sanki net cevabi olmayan dolambacli sorular vardi onun harici kolay gibiydi,genel kultur zaten masallahi vardi
-
@duyguuu37 İngilizceden ortanın üstünden çok soru yoktu aslında.Orta ve altı sorular vardı daha çok bence.Tabi sonucu görmek lazım lafla sınav kolay olmuyor :))
-
@duyguuu37 kesınlıkle ıngılızce cok cok kolay degıldı ben ıngılızce bolumden mezun oldugum ıcın bana normal geldı fakat paragraf soruları falan uzun ve sasırtmaca da olan sorular vardı.Cogu kısının cok ıyı bır ıngılızce netı yaptıgını dusunmuyorum.
-
Sabahki sınavdan çıktıktan sonra öğleden sonrakini yapmak bana bi azap gibi geldi ya galiba yaşlanıyorum artik.1 günde 2 sınavı kaldıramadım.bitse de gitsem modundaydim sabahkini daha özenli yaptim acikcasi