2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sinek caizdir kardeşim, keyfine bak sen
-
@sinek değildir hocam
-
@ozge92 cift maas diyorsun
-
@dlknn yil sonu temettusu diyorsun yani
-
@sinek temettü diyorum sigorta ücreti diyorum
-
@sinek Haram diyen görüşler de mevcut haram değil diyenler de. Haram diyenlerin mantığına göre ilerleyince devlette memurluk da haram oluyor. Bence diyanete sorun hocam bunu. Diyanete sorsanız keşke.
-
@onuktekin soran birini duymuştum diyanet tam net cvp vermemişti.yani eğer o işi yapmak zorundaysan para kazanmak için yapabilirsin demişti ama nekafar doğru ve mantıklı bilmiyorum ️
-
Bu an acaba atv sahur programında sandım kendimi
-
@çölkaplanı nasıl bu konuya geldik bende anlamadım
-
@ozge92 bunlar hep işsizlikten hocam
-
@çölkaplanı kesinlikle sıkıntıdan
-
@ozge92 banka caiz mi bilmem ama açlık çok kötü bişey çok kötü bişey anlıyor musun
-
@cagan361 hocam hangi branşta ücretli yapıyosunz bnde başvuruyrm muhasebeye adalete br türlü çıkmıyo
-
@osmanguldur, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@sinek nasıl haram açıklayabilir misin?
Islam dini insanlara rızıklarini helal yoldan kazanmayı emretmistir. Peygamberimiz faiz konusunda almayi da vermeyi de katiplik yapmayı da yasaklamistir. Bankalarda calisanlar apacik bunun katibidirler.
Ac kalacaksan çalışabilirsin gibi harami mesrulastiran sozler de son derece yanlis. Ac kalacaksan ne demek arkadasim git limon sat madem illa bankada calisarak mi acliktan kurtuluyosun ? .
Neyse ben fetva makami degilim. Ama musluman olarak diger muslumanlari uyarmak da görevimiz. -
@maliyeci123 onlar çıkmaz ülkede sınıf öğretmeni açığı var şuan. Köy okulunda yaparsın onu da. Bi sürü sınıf öğretmeni var ama ona 2300 vermek yerine sana 1471 lira veriyor onuda 30 saat ders anlatıyorsan haftalık. Yani devlet işini biliyor. sadece sınıf öğretmeni alıyor genel olarak nadiren liseye matematik ingilizce ve fen öğretmeni alıyor.
-
Yapilacak iş değil ama köydeki çocuklar için bir umuttur vekil öğretmen ataması. Ben vereceğim 500 lira yol parası aylik aldığım para para değil kaldı 970. Sigara kullanıyorum 300 de ona çık. 300 de ben yesem 270 tl. Ona da dolar alırım herlade artık
-
@cagan361 Hocam yaşadığın yerden uzak bir yere mi gittin?
-
Pazartesi şu sonuçları açıklasınlar inşallah bizde başlığı değiştirelim mülakat yapalım
-
Siz Başlığı değiştirin ben whatsap grubu kurcam ordan devam edicem
-
@şanslıs hadi inşallah