2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@fernando-reges çok uzak değil ılceye bağlı köye 30 km uzak
-
@bluephantom Geneli getirip bizim ülkeye gire analiz edip teoriye palavra demeniz maalesef temelsiz Hocam. Bizim büyüme modelimiz ihracata dayalı yada ithal ikame olabilir bundan dolayı ithal yogunluklu ve ara mallar odaklı bir büyümeden dolayı kur artışı ters etkileyebilir ya da bir çok komplikasyon sayabiliriz ama hiç biri genel teoriye palavra denilecek kadar elde tutulur değildir. Krugman'a gelince hocam o temeliyle başka şeyler kast etmek istemişti TR medyasında nasıl haber edildi bilmiyorum ama Krugman gibi birisine öyle bir şey diyorsanız ya yürek yediniz ya da iktisat bilginiz onu aşıyor;)
Eğilmez ve tayfasını pek sevmem cunky onerdikleri tel politika liberal sol politikalar.
Sosyal liberal ya da sol liberal anamızı ağlattı hala viirr virrr bisey olmamaış gibi onları önermek bana saçma geliyor;)
Haa alanında uzman mi derseniz ona hayır demem elbette beni aşar mi tabi ki aşar ama biraz farklı bakıyoruz sadece.
ama okumaya çalışırım gene de, tavsiye için ayrıca teşekkrüler -
Adam kayırmak =Helal
Rüşvet =Helal
Taciz tecavüze~ ses çıkarma yok
Yolsuzluk~~ şıııışşşş kimse duymasinBankada çalışmak 》Ama yaa faiz var yaaa
Eee sorarlar》 ne diye yatırdın parayı oraya
Cevap 》Ama mecburum ama islam reforme edilmeli ama bankalardan baska nereye yatirayim..
Dur kredi karti kullanayim bu ay vadeli alışveriş yapalım aaa faizleri düşük iyi yaa bu banka
Krediye eve girelim,araba aldık bla bla...Ama orda çalışmak Harammmm yaaaaa
Kim dedi Diyanet..
Diyanet Adam kayırmak üzerine fetva çıkardı mi.. yok(varsa yolsuzluk ve adam kayırmak lütfen yeşilendirin)
Adam mercedese biniyor ama yaa
Eee hakkıdır sonuçta diyanet değil mi amaaa sen de yaa ..
Check> Google > Diyanet> fetvalara bak enter oooo neler var nelerşimdi başlarlar bıık bııkk etmeye bi kaç gerçeği sesli dile getirdigim için
-
@proust El olarak diyanetin gelirleri de faizde bekletiliyor. Ayrıca özelde 3 kuruşa müslümanın yanında çalışacağıma 5 kuruşa bankada çalışırım. Bence banka daha müslüman.
-
Biraz önce görmüş olduğum rüyada sabahkinden 94 puan alıp 78. Sırada mülakata
cagirildim. Rüya iste -
@cagan361 benimki daha garip hocam 50 puan almısım ama 1.sıradan mülakata çağrılmışım rüyamda
-
Ben o rüyayı 2 gün önce gördüm hocam mülakatlarda senden öndeyim
-
Ne zaman aciklanacak
-
@proust Hocam, o teoriye palavra demem bizim ülke içindi. Genelde öyle bir şey olabilir ancak demem şu ki apriori durumu var yani bunu test etmek gerekir deneye tabi tutmak gerekir. Diğer ülkelerde de bunu yaptıktan sonra karar vermek doğru olacaktır. Hiçbir teoriyi ya da kimseyi(Paul Krugman dahil) kutsallaştırmamak gerek. Ben Krugamn beş para etmez demedim yalnız bu konuda bizim ülkeyle ilgili yorumu hatalı dedim. Popüler kaynak dediğiniz için Mahfi Eğilmez'i önerdim yoksa ben de pek sevmem kendisini. Daha düne kadar neleri şakşakladığını biliyoruz Ferit Şahenk ile. Ben teşekkür ederim fikirleriniz için.
-
@onuktekin Faiz alanda verende aracı olanda diyor fıkıhcılar. O yüzden kesinlikle haram bunu inkar edip şirke düşmeyin derim. O yüzden haram olduğunu bilin ama kafadan fetva vermeyin eğer inanıyorsanız.
-
@ozge92 Valla benim çok umudum kalmadı yakın zamanda açıklanması için Çünkü İnsan Kaynakları daire başkanlığından 2 kişiden bir ile görüştüm itiraz ettiğim soru için talimat da göndericem kendisi istedi. Ne zaman tahminiz dedim en yakın tarih olmasını dileriz ama bir bakarsınız Ekime kadar sürer. Sonrasında ben şok
-
@maguc biz ekimde servis görevlisi Sınavı açmalarını bekliyoruz dediklerine bak
-
@maguc ben fetva vermedim. İnanç sorgulamak da haddinize değil. Bunu hangi cümlemden çıkardınız onu da anlamadım. Kimin ne düşündüğü neye inandığı beni ilgilendirmez. Okudum, araştırdım, konuyu da ne dediğimi de çok iyi biliyorum. Fakat burası bunun tartışma yeri değil. Tekrar okursanız diyanete sorsanız daha iyi olur yazdığımı da görürsünüz. Bu konuda farklı görüşlerin olduğunu da yazmışım oraya.
-
Açıklasaydın ne olurdu ki Ziraat ?
-
@şanslıs inşallah yarın açıklanır artık
-
Geçen sene ziraatin sinavinda her soru 1 puan miydi ?
-
çok geç bir soru oldu biliyorum ama soruların cevaplarını bilen var mı böyle net olarak. akılda kalan sorular yani:)
-
@jakuppp 100 soru vardı. Bu yüzden her soru bir puandı.
-
Her soru 1 puan değil. Şöyle olacak 20 soru ingilizce vardı. Ve yüzde getirisi %30 yani 20 sorunun her biri 5 puan (5*20=100) her test 100 puan üzerinden kendi içinde değerlendiriliyor kısaca.
-
@cagan361 öyle mi ilk defa duyuyorum böle hesaplandığını Halk Bankası sınavında böyle değildi toplam yüz üzerinden hesaplanıyordu