2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar telefon numarasını yazabilir misiniz?
-
@kuznets_12 malesef takmiyolar bos yere ugrasiyoruz hem ziraati hem anadoluyu aradim duyurulari takip edin deniyo sadece
-
@alperaknc saglik olsun hocam bu hafta açıklarlar umarim
-
Ne zaman aciklanacak bu ziraat ya bari bu olsa
-
@hagi hocam siz bilirsiniz belki
-
geçen yıl 38 gün sonra açıklanmış ve bugün 37. gün
-
açıklasalar da artık işimize gücümüze baksak
-
@duymhuyguy ne kadar açıklayıcı hoş güzel tatmin edici bir cevap .)))
-
Sanki NASA ya eleman seciliyo.nedir ya bu.2 günde.optik form okunuyo zaten siralayacaksin en yüksek puan alanları bitti gitti ya iyice sinirim bozuldu
-
- üniversite kayıt reklamı için msj atmış andolu üni. Msjı açarken heyecan yaşadım boşu boşuna
-
@moonlightsalata yalniz degilsiniz hocam
-
Arkadaşlar Halk Bankası duyuru yapmış yedek adaylar alınmayacak ihtiyacımız YÖK die gördünüz mü?bizde yeni sınav bekliyoruz adamlar kendi yedeklerini almıyor
-
@ozge92 nerede yapmış link koyabilir misiniz?
-
@refik-soydam halkbankasının duyurularında var hocam
-
-
En azından açıklama yapıyor millet boşa umutlanmiyor. Bizi kaç gündür helak ettiler burda herşey muamma
-
@ozge92 buradaki yedek mantığı ek kontenjan gibi değerlendirilmemelidir. sadece asli gelmezse yedekten alacağız mantığıdır. asılların tümü geldiği için beklemeyin ilanı yapmış.. Bu durum başka ihtiyaç varsa yedekten karşılansaydı şekline yorumlanmasın lütfen.. boş kadro tespiti ve buna karşılık ilana çıkılması bambaşka bir süreçtir..
-
@refik-soydam biliyorum hocam ben yedekte değilim zaten.arkadaşın dediği gbş enazından adamlar duyuru yapıyorlar millet boşuna beklemiyor
-
Sene içerisinde erkenden bir guy ilanı gelseydi o yedekleri mecbur alacaklardı.
-
Şimdi halkbankin duyurusuna göre eleman ihtiyacı yok olsa yedekten alırdı mantigi doğuyor halktan da umudu keselim