2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@muhalba kesinlikle hocam . Şimdi bide bütün sınavlar çakışmış durumda birden fazla sınavı kazanan çok arkadaş olacak illaki . Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama saçma garip bir süreç olacak diye düşünüyorum.
-
@ozge17 elveda halkbank çok umutluydum oysaki yazık ettin bize en azından bi uzman yardımcısı felan alsan oda olur
-
Halkbankası yedekleri hiç almıyor asiller tam olunca.acaba tekrar sınav açacaklar da yedekler ayaklanmasın die mi böle bi açıklama yapma gereği duydular? Ben mi çok hayalperestim
-
@ozge92 umutlu olmak istiyorum belli olmaz hiç ama sanmıyorum ya içerden kaç kişiyle konuştuysam bu sene olmayacak dediler yine hiç belli olmaz ama alim olsa konuşulurdu dediler.
-
@refik-soydam hayir hocam illa gelmeyen aday için,şubede eksik olan kadro için de alınan arkadaşlar oldu,zaten bildgim kadariyla 1 kisi filan yedek belirlendi hatta her il icin de sanirim,bu yil ilana cikmaz gibi geliyor vana
-
@ozge92 Bu düşünceye göre şimdi daha da ayaklanmaları gerekir.Bence umut kırıcı bir açıklama olmuş.Hem yedek hem de biz sınav bekleyenler için
-
@fernando-reges çok üzgünüm vala
-
Halkbank ilan açacaktır. Servis görevlisi olmasa bile müfettiş ve uzman yardımcısı ilanı illa ki açar.
-
@osmanozcan bu sadece tahmin mi hocam yoksa duyum mu,cunku gecen alim da uzman yardimcisi da vardi malum
-
Sadece bi tahmin zaten bankalar genelde mülakatta elediklerini yedekte bırakıyorlar ama pek çağırma taraftarı değiller çoğu bankada böyle bu.
-
Uzman yard ve mufettislerin cogu ilanlardan cikacaktir sahsen ben dahil herkes ilan bekliyor
-
@tercihiniyap birden fazla sinavi kazanan elbette bircok kisi olacak hocam,ancak tahminler yonunde ziraat mulakat ve alim sureci daha erken olacak,simdi guy ve dguy olmak isteyen insanlar (yakin tarihli sinavlar oldugu icin )en az 1 senesini bu mulakat ve gvs surecine harcar oldu ilan gelmesi sinav yapilmasi ve aciklanmasi dahil degil,bu surecte ziraat uzman yardimciligi bircok guy arkadasin tabiki isine gelecektir cunku bankada alimlar artik kamuya gore daha hizli surede oluyor,ne yazik ki bende komisyonun bu bunu kazanmis birakir diye dusundugunu dusunmuyorum malesef mulakat sureclerimizde bir seyler farkli isliyor o sebeble bu sekilde olan cogu kisi alinacak,ha bu tur birden fazla sinavi kazanan arkadaslars hakkaniyetli olun daveti yapilamaz bence cunku herkes bu uzun uzuuun surecte artik bir ise girmek(kurumsal bir yerde,kamuda) baslamak duzen kurmak hatta para kazanarak baska sinavlar denemek istiyor,e tabi birde ben guy u dguy u iste belki sayistayi vs kesin kazanirim gozuyle bakilmadigi icin ne yazik ki hepsinde sans denenmek isteniyor muallak bir surec zor da,basarilar insallah
-
@osmanozcan Bugün Halkbank mesajla "personel ihtiyacı oluşmaması nedeniyle yedeklerin çağırılmayacağını " söyledi!..
-
Okuyla yeni rektör atanmış işler biraz durgun bunun etkisi var denildi bana.
-
wp grubunda bu hafta içerisinde siteyi takip edebilirsiniz diye verilen bir cevabın ekran görüntüsü paylaşıldı.
-
@onuktekin ne için hocam anlamadım ben?
-
Arkadaşlar tanıdığım bi yakınım aracılığıyla ziraat banka müdürüne sordurdum sınav açacaklar mı die. Çok üzgünüm haber geldi yakınlarda böyle bir şey söz konusu değilmiş
-
@ozge92 Sınavın sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili. Anadolu Üniversitesinin verdiği cevap.
-
@onuktekin anladım hocam saolun
-
@onuktekin wp grubunun linkini atabilir misiniz?