2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rabia89 katılım bankaları genellikle Leasing işlemi yapar yani bir varlığı kiralama sonra devretme. Faiz yoktur güncel faiz oranı kadar ceza uygulanır(amaç insanlar bunu suistimal etmesinler diye). Bu cezalar farklı bir havuzda toplanılır sonra farklı sosyal amaç ve yardımlar doğrultusunda kullanılıyormuş.
-
38.güne merhaba
-
Yetti valla artık ya açıklansa da kurtulsak
-
Öldürmeyen ama süründüren sistem bu işte.
-
@grejuva ahahaha çok doğru valla kusura bakmayın sinirden gülüyorum artik.
-
20 eylül acıklanır ama yarın acıklanırsa şaşırmam
-
Ne yapsak olmuyor, İK üniyi, üni İK'yı işaret edip duruyor... 1 gün bile çok değerli keşke buradaki bazı arkadaşlar gibi soğukkanlı kalabilsem... Ziraate göre ders çalışmaya başlayacaklar var, özel sektör düşünen var, dershaneye yazılmak isteyen var, doğruya doğru torpil ayarlamak isteyen var, yeniden alan kitaplarına onlarca parayı dökmemek adına bekleyen var, var da var... Ama düşünün ki devasa bir banka- geliri en yüksek devlet üniversitesi iş birliği -GEÇ AÇIKLANMASINI GEÇTİM- bir tarih veremiyor şu gün diye... Allah sonumuzu hayır etsin artık nasıl bir istihdam planlamasıysa... Benim numara onların nezdinde ifşa oldu artık, arayan soran var mı?
-
@adamslani06 aynen bende bunun sonucuna göre ders çalışmaya baslayacagim
-
Adamlar kafalarına göre iş yapıyor kimseyi umursamıyorlar istedikleri zaman açıklıyorlar yazık bize gerçekten çok yazık IIBF okuduğum güne yazık
Allah sonumuzu hayır etsin. -
-
@şanslıs Valla bende Uluslararası iliskiler okuduğuma çok pişman oldum 2 yıllık saglik okuyanlar filan hiç uğraşmıyor bu kadar sinavla
-
Arkadaşlar tanıdığım banka personelinede çalışmalar yapılıyor duyuruları takipte kalsın demişler ️
-
@ozge92 hastayım bu cevaba...onlar bizim halimizden ne anlar tabi
-
Bu hafta da aciklanmazsa tam bi skandal olacağını biliyolar mi acaba
-
@adamslani06 Bataklığın içine daldık kendi imkanlarımızla çıkarsak ne ala
-
Hergün aramaktan sıkıldım ama onlar aynı cevabı vermekten sıkılmıyor
-
Bugün ümidim var aslında ama bakalım 21 diyenler de var.
-
@adamslani06 "dogruya dogru torpil ayarlamak isteyen var"
Bu cumleye mi kizarsin,sistemi bu hale getirene mi,buna seve seve ayak uyduran dayili aileler ve genclere mi kizarsin,nereden baksan elinde kalir.
Banka sinavlari icin uzun tarihler bekliyorduk alim sayisi fark etmeksizin ben 40. Gunde bekliyorum genel hal buna donustu,guy ve dguy da arayinca bir sure sonra artik personel sizi anliyoruz bugun beklemeyin haftaya bekleyin vs gibi anlayisli seyler soylemeye baslamisti,ama ziraatte hala anadolu uni ziraate ziraat anadoluya atiyor bir milim ilerleme yok -
@duyguuu37 vallahi benim torpilim yok da her cenahtan insan bekliyor anlamında söylemek istemiştim. Bu ülkede işler böyle yürüyor maalesef...
-
belki bir çoğu için anlamsız olabilir fakat en büyük referans nasiptir.
nasipte varsa zaten olur. torpil arayan günübirlik zavallı maşalara itibar edip moralinizi bozmayalım dostlar.
kader gayrete aşıktır.