2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
O kadar bankacı var sana mi birakirlar bu kadroyu dediler. Boşuna uğraşma İngilizcesiz yapamazsin dediler. Hiçbirini dinlemedim. Çalıştım ve çalıştım. Ve yapamadım. Adamlar hakliymiş yapacak bişey yok.
-
ziraat katılımda hangi şehir kaç puanla kapatmış öğrenebilseydik keşke
-
@mfa6306 genel müdürlükte
-
Gitti be gül gibi ziraat sahsen vmy mi ziraat uzman ni deseydiler hic dusunmeden ziraat uzmanlik derdim ikramiyesi var ozel saglik sigortasi var var oglu var ahhh ulan be acaba bir daha ne zaman gelir ilan
-
@hysteresis Hayirli ugurlu olsun hocam
-
@sinavparambitti helal olsun
-
hakaret dolayısıyla silinmiştir
-
@aleks10 biraz
-
Katılım istanbul için mülakatlar hangi ilde yapılıyor bilen var mı?
-
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen hafta girmiş olduğum ileti de süreç hakkında bilgi alıp, 14-21 Eylül tarihleri Açıklanma Tahminini sizlere iletmiştim. Yine almış olduğum bilgiyi iletmek isterim, Kadrolardan çok ekstra bir durum yaşanmadıktan sonra boş kalmayacaktır. (Tabi ki bu aşamada, adaydan etkilenilmesi, Küçük çaplı güvenlik soruşturmaları gibi)
***Buradaki bir çok insanın zaten Kaliteli insanlar olduğunu biliyorum. Sosyal medya hesaplarınızın süreç içerisinde kontrol edileceğini, geniş çaplı güvenlik soruşturması olmayacağını ve işe başlama süreçlerinin çok uzun sürmeyeceği bilgisini iletmek isterim.
Umarım, Hak eden insanlar yerleşir. En çok ihtiyacı olanlar...
Çok yakın arkadaşım Banka'da çalıştığından dolayı Bankacılık hakkında biraz bilgilendirme yapmak isterim.
- Evet sektör zor, hele ki şu konjonktür de daha da zorlaşıyor. Ancak, işsizlikte zor kardeşim. Bu yüzden ilk tespitim, Her zorluğa rağmen çalışıp para kazanmak işsizliğinizi gidermek, Sonrasında başka hedefleri olanlar yoluna öyle de devam edebilir.
2.Maaş konusuna gelince, 3500-4500 arası GUY Maaşıyla denk gelecek bir maaşla başlarsınız. Sosyal Haklara gelince (Evden işe servis, Günlük yemek ticket, özel hastanelerde muayene, Bireysel Emeklilik) Yani GUY'la kıyaslayınca, şartlar olarak daha makul.
3.Olumsuzluklara değinecek olursak, Sektörde sürekli değişen mevzuatlara hakimiyet, kendini geliştirmen, Dinamiklik istenmektedir. İzin ve rapor işlerinin kolay olmadı, Özellikle bayanların zorlanacağı Stresli meslek.
***Ancak bir çok departman var, Örneğin pazarlamacı olup müşteri müşteri gezenler arasında keyif alanda var, sevmeyende. Keza, Operasyon işinde olup, Oturduğum yerden maaş alırım deyip mutlu da olan var, sıkılanda. Yani demek istediğim, Tamamen kişilik özelliklerinize bağlı.
***KAMU'DA TASARRUF gündemde diye, kişi sayısını az tutacaklar diye spekülasyonlar çıkarıyorlar, Bankanın ihtiyaçları olduğundan personel giderlerinde değil de, diğer gider kalemlerinde Tasarrufa gideceğini düşünüyorum. Ondan dolayı mülakata iyi hazırlanın, İsteyin, Dua Edin, Hayal Edin, Heves Edin.
Herkesin Gönlüne göre olsun. Soracağınız bişey olursa, Özelden her daim Kapım açık herkese. Herkes yazabilir.
Sağlıcakla,
- Evet sektör zor, hele ki şu konjonktür de daha da zorlaşıyor. Ancak, işsizlikte zor kardeşim. Bu yüzden ilk tespitim, Her zorluğa rağmen çalışıp para kazanmak işsizliğinizi gidermek, Sonrasında başka hedefleri olanlar yoluna öyle de devam edebilir.
-
Arkadaşlar, güncel ziraat teknoloji yazılım müh uzm yrd maaşı ne kadar bilgisi olan var mı?
-
Idare alan sadece ıstanbul muydu
-
Banka mulakatlari icin hic kitap alan oldu mu su an guncel kitap var mi aceba daha oncede hic almadim da bu tur kitap gerek var mi?Yatirim portfoy icin olunca mulakat sanki cok farkli seyler gelebilir mulakatta gibi bir hissiyatim oldu
-
Geçen yıl sınav açıklanması ve mülakat tarihi arasında kaç gün olmuştu arkadaşlar?
-
Antalya kaçla kapattı acaba ? Taban puanlar açıklanır mı ki ?
-
Mülakatlar ne zaman olur arkadaşlar bilen veya tahmin edebilen var mı
-
Ziraat Bankası Uzman yardımcılığı idari alan için mülakatlar ne zaman olur arkadaşlar? Ve nelere çalışmayı önerirsiniz? Bir wp grubu var mı?
-
@aziz-petrick grup var hocam üstteki iletilere bakarsanız link paylaşılmıştı
-
İdari Alan neden açıklanmadı arkadaşlar? Yeşillendirirseniz sevinirim..
-
@guylassakartık nasil aciklanmadi tum sonuclar aciklandi hocam neyi kast ettiniz su an