2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@walterbishop katılım bankacılığının araçları, bankanın kuruluşu, net kârı, bilanço kalemleri, güncel ekonomik veriler muhtemelen sorulur.
-
Arkadaşlar mülakatlardan sonra eğitimin başlaması da böyle uzun bir süre mi alır sizce ? Mesela ocak ayını bulur mu eğitimin başlaması ? Süreç hakkında bir bilgisi olan var mı? Ben insan kaynaklarını 2 defa aradım ama kimse açmadı.
-
@bianconeri hocam ziraatte uzman yardımcısı mısınız kaç yıldır çalışıyorsunuz söylediğiniz rakam net mi acaba
-
Şimdi net uzm yrd maaşı ne kadar olacak bilgisi olan var mı?
-
@zephead baska bankada uzman yardımcısıym ama istanbulda çalışan ortalama tazminatsız net olarak 3800 alır b seviye dili olan 4300 alır a seviye olan 4500 alır
-
Tahminim yarın mülakat tarihlerinin açıklanması
-
@bianconeri ingilizcesi olmayan biri guy olması halinde bankadan 300 tl civarı fazla maaş alıyor yani.anadolu icin makas daha da acik.
-
@palamut ing a seviye olan biri ilk giriş ist ortalama 4.5 alır 3. Sene sonu 5.5 alır prim + temettü ile 6.500 rahat
-
@bianconeri hocam bu dediğiniz 3800 aylık ve istanbul tazminatı omadan mı yoksa 16 maaşın ortalaması mı
-
Arkadaşlar B seviye ve A seviye diye bahsettiğiniz dil seviyeleri nelerdir ? Yani YDS de hangi puanlar B ye veya A ya denk geliyor ?
-
@zephead ist tazminatı dahil 16 maaş
-
@bianconeri Hocam 16 maaşın ortalamasi nasil 3800 oluyor? Çok düşük değil mi ?
-
@ultrasfelicita vergi dilimi etkiliyor çok
-
@bianconeri düşükmüş gerçekten
-
@bianconeri vergi mufettis yardimcisi olan birin en son 4684 tl aliodu 2018 baslarinda suan biraz daha yukselmistr. Kaldiki bahsettiginiz maas sadece istanbul icin gecerlidir oda mesken tazminatindan. Ayrica yil sonuna dogru fazlasiyla vergi dilimlerine girdignizide unutmamak gerekir. Ustelik banka calisani gbi guy yada vmy de kota baskisi yonetici baskisi yok ve saat 18 de yada sonrasinda cikmiyor. Guy maasida hemen hemen 4 bin civari guydan yuksek olabilir maasiniz fakat calisma sartlari kesinlikle ne guy ile ne de vmy ile kiyaslanabilir. Kariyer anlaminda ise vmy ile kiyaslamayi dusunmuyorsunuz umarim.
-
@bianconeri ortalama 4600 yazmisiniz daha sonra ing a seviyesi olan bukadar aliyor yazmisiniz bu saatten sonra benm icin guy mu ziraat mi tartismasi kapanmistr her turlu guy.
-
@colinclark55 dili a ve spk sı olan biri ilk sene 5 i rahat bulur ve devlet bankasında hedef baskısı yok, kariyer anlamında guy kasiyer gibi bişeysin ama bankada gm de isen hele dış işler hazine vs ise müdürden daha forsun olur.bankada 3-7 sene aralarında 6-10 arası kazanırsın, hangi meslekte alacaksın okadar? Daire başkanı vs bölüm müdürlerini saymıyorum bile.Vmy de müdür olmak mı o ise çok uğraş gerektirir ve maaşı belli
-
Ben de biraz çevreme soruşturdum. Banka uzmanlığından guya geçen bir çok insan var. Yani ikisini de kazanan arkadaşlar bence düşünmesinler bile.
-
@bianconeri Hocam ülkemizde maaş dağılımı gercekten cok dengesiz.
-
@bianconeri, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@zephead ist tazminatı dahil 16 maaş
İstanbul tazminatı aylık ne kadar?