2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@colinclark55 hocam gişeden başlatıyorlar demişsin uzman yardımcıları için nasıl yani? Bu alımlar genel müdürlük için diye biliyorum ben ya da kaçırdığım bir nokta mı var ?
-
@colinclark55 hocam ziraat gişesen başlatmıyor ve guydan sonra gu olunca veznedar oluyorsunuz yani genelde g.u dan bir kişi oluyor
-
@bianconeri @job_seeker ben genel alimlar icin dedim giseden baslatildigini yani subeler icin soyledim oda bankaciligin temelleri gisede ogrenilir mantigindan geldigi icin fln. Gm lerde tabiki durum.farklidir. Illaki veznede de bulunmasi gerekiyorsa gu bulunur ama bu her gu nun veznede olacagi anlamina gelmiyorki.
-
@colinclark55 cevap için teşekkürler hocam
-
@job_seeker ne demek kardesim sorular ve cevaplar icin burdayiz : ) selametle
-
Ahali var mı bir haber ya da duyum acıklanır mı bu hafta bugün geçti herhalde kaldı yarın
-
Arkadaşlar mülakatlardan sonra olumlu veya olumsuz sonuçların açıklanması ne kadar sürüyor, bilgisi olan var mı?
-
İlk başta gişeden başlatıyorlar dediklerinde baya bi moralim bozulmuştu. Ama sonra bi düşündüm ilerleyen süreçte yetkili olduğun vakit gişedekilerin yaptıklarını onaylayacaksın belki(Ödemeler vs.). Bu nedenle gişede bir müddet çalışmak ilerde birçok yanlış işlemlerden kurtarabilir.
-
Önceki alımlarda mülakat hangi ilde yapılmıştı?
-
@andelib hiçbişekilde gişeden baslamıorsunuz hocam servis görevlisi veya asistanı değilseniz
-
@bianconeri hocam benim b seviye yds var uzmanlik mulakatlarinda dikkate aliyorlar mi gm de calistiracaklari bolumu secerken dis ticaret uluslararasi bankacilik gibi
-
@can Geçen Halkbank sınavında Yds'den full çekmiş çocuğu elediler. Yanlış yazmadım adam 80'de 80 yapmış.
-
Pazartesi toplu bir şekilde bankayı filan arayıp sıkıştırsak mı? Baya uzadı süreç.
-
ALDIĞIM DUYUMA GÖRE ANA BANKADAN HABER BEKLENİYORMUŞ ARTIK AÇIKLANSADA RAHATLASAK
-
@bluephantom torpil diyecem ama bahsettigim bolumlere de gercekten yds si olanlar aliniyormus deneyimli mufettis bizzat soyledi. Asil soru şu gercekten neye bakiyorlar ?
-
@can alırlar dikkate
-
@can Hocam, tecrübeyle sabit yds sizi öne çıkarmıyor. Benim elendiğim kaçıncı banka mülakatı oldu. Vakıfbank'da ve Halkbank'da alınanların Yds si yoktu. Ha TOEFL derseniz o başka! Zaten TOEFL'ı olan insanlar da İş Bankası'na gider. Kamu bankalarını tercih etmezler.
-
arkadaşlar sınav sonuç belgesinde fotoğrafın üstünde sizinde ziraat yatırım portföy yazıyor mu? bu girersek çalışacağımız iştirakları mı gösteriyor acaba?
-
@dibace şimdi baktım da direkt Ziraat Bankası yazıyor ben de hocam.
-
@aziz-petrick o zaman sınavda katıldığımız bölümler yazıyor teşekkürler hocam.