2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bugün açıklanır mı dersiniz?
-
@emilsax bugün olmazsa bile bu hafta içinde açıklanacağını düşünüyorum
-
27 gün oldu rekor bence
-
@bianconeri Geçen yıl bu kadar uzatmamışlardı. Gerçi iştirakler için konuşuyorum ama onlar da henüz açıklanmadı.
-
@bluephantom 5 aydır borsayı bekliyoruz 1 ay hiçbişey değil
-
Yakin zamanda bankaya ulasan ya da mulakat tarihleriyle ilgili bilgi edinen var mi dostlar?
-
@bianconeri Hahaha. Hocam, bankalar yine iyidir BİST ayrı bir vaka. @Frederick-Taylor Ulaşsanız da bunun bir faydası olmaz. Hatta siz bu talebi ilettiğinizde santral bağlamıyor bile. Sadece siteyi takip edin diyor.
-
Arkadaslar işe basladiktan cok kısa bir süre sonra, ornegin 2 3 hafta sonrasında istifa edince tazminat vs bisey oluyor mu bilgisi olam var mi? Çünkü başka bir yerde de baslama ihtimali olabilir, Bi arkadaşım 10.000 tl falan alıyorlar dedi ama bana biraz fazla gibi geldi açıkcası.
-
@cagii kamu personeli olarak ayrıldığınız zaman onu ödemiyorsunuz diye biliyorum
-
-
@cagii Arkadaşım leasinge başlamıştı. Eğitimde bir ay maaş aldıktan sonra ayrıldı. Aldığı maaş da dahil olmak üzere hiçbir şey ödemedi
-
Bu arada bu süreç bankanın normal süreci mi? Kaç ay geçti bir mülakat tarihi bile ilan edemediler
-
@antoniogramsci geçen sene daha kısa sürmüştü ama geçen sene iştirakler vardı sadece. Bu sene farklı ilarak Ziraat uzm. yard. alımı oldu. Belki uzama sebebi bununla ilgilidir.
-
Cuma günü açıklanmazsa mülakata gitmeyeceğim kesinlikle artık sözüm söz
-
@bianconeri hocam gitmedigin kadar var gercekten bu surec cok uzadi
-
@frederick-taylor yok zaten çalışıyorum ama bu nasıl bir süreç ya tarih açıklamak max 1 ay sürmeli ya
-
Bedelli basvurusu icin mülakat tarihini bekleyen arkadaşlar bizim is yaş gibi
-
Ben bekletiyorum da 3. Celp aciklandi ztn mulakati su tarihten 1.5 ay sonra aciklamazlar herhalde
-
Geçen yıl bu kadar sürmemişti. Bu normal mi emin olamıyorum. Acaba banka da bir sıkıntı mı var diye içimden geçmiyor değil! Yanlış anlaşılmasın bütün bankalar sıkıntıda ancak bu durum bundan mı kaynaklı merak ediyorum.
-
@bluephantom hocam bence ise alim tarihlerini 2019 ocak gibi dusunuyolar o yuzden sureci yayma dusuncesi olabilir ilana cikildi olumsuz dusunmeyelim ins