2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bluephantom Halkbankta mi çalışıyorsunuz demissiniz. Ona cevaben. Bildiirmler kapanmış yorumunuza anca cevap verebildim.
-
@rakiplerpower41 @hysteresis teşekkürler
-
@mrvnr61 Ah, pardon! Yakınlarda da cevap göremediğim için anımsayamadım.
-
@shadowmoon Benim de Ysk ile çakışıyor, aynı gün aynı saat. Daha önceden tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka. Ne yapabiliriz arkadaşlar?
-
@deumaliyecisi YSK'nın değişim yapması daha kolay aslında.
-
Arkadaşlar 16 kasim ankaradan katilim icin mulakata gidecek olan varsa, ben aracla gidecegim, bana ozelden ulasabilir.
-
@fg94 ankaradan otobüsle gidersen harem otogarında in,sirkeci vapuruna bin en kolayı bu
-
Arkadaşlar benim de seçim müdürlüğü ile peşpeşe mülakat tarihim. Kiminle görüşebiliriz bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır?
-
Arkadaşlar ziraatbankasının sitesinde mi duyuru göremedim
-
-
@tostsos Hocam ben de aynı durumdayım. Yatırım-Portföy mülakatı 5-6 kasım tarihlerinde var sadece benim YSK mülakatım da 6 kasımda. YSK'nın tarih değiştirmesi daha kolay olacak çünkü 1 aya yaygın şekilde dağıtıldı mülakatlar. Pazartesi YSK ile görüşeceğim bu konuyu.Yoksa yapacak bir şey yok.
-
@tostsos Ama sizin katılım ise katılımın mülakatları için daha fazla gün ayrılmış. Size banka da yardımcı olabilir.
-
@onuktekin hocam yatırım-portföy ya da katılım değil. Finans grubuyum. Finans grubu acaba ne kadad süreye yayılmıştır. 25 kasıma falan alabilirsem çok rahat olur.
-
@tostsos hocam normal uzman yrd. benimkisi de 15 kasım. Sizinki hangi gün?
-
@shadowmoon aynen 15 kasım benim de.
-
@tostsos o zaman az gün vermişler gibi görünüyor. Ysk daha fazla yardımcı olabilir gibi geidi bana.
-
@shadowmoon en büyük alım finans grubu için değil miydi?
-
@tostsos bilmiyorum onu ama 400 kişi mülakata girecek bizim gruptan da kaç gün verdiler bilemedim.
-
@tostsos hocam şimdi bir arkadaş döndü onunda 9 Kasım. Banka da esnek tutmuş olabilir günleri .
-
Tercih yapma durumunda kalırsak seçim müdürlüğü mü ziraat uzmn. Yard. mı?