2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bluephantom Kardeşim çok tesekurler.icimi rahatlattın
-
@umutsuz-vaka Rica ederim. Başarılar
-
@bluephantom çok teşekkürler sürekli buna takılıyordum
-
@job_seeker Rica ederim, bol şans
-
Arkadaslar bir sorum olacaktı ben sabahki sınav için mülakata kaldım mülakat sonuç ekranında zaman yaziyor ama adres bilgisi yok nerde mulakata girecegiz (fazla cahilce olmus olabilir simdiden sorry :D)
-
@emilsax Muhtemelen mobilden giriyorsunuz. Ekranı sağa kaydırırsanız çıkar.
-
@bluephantom Hiç pc basında girmemistim hocam simdi buldum cok tesekkur ederim.
-
@emilsax Rica ederim, hocam. Başarılar diliyorum
-
arkadaşlar 17-18 kasımda mülakatı olanlar var, ama bu tarihler hafta sonuna denk geliyor. Hafta sonu da mülakatlar devam mı edecek ?
-
@bluephantom size de başarılar hocam.
-
@job_seeker Evet benim de 10 Kasım Ctesi
-
Arkadaşlar hangi il için kaç kişi alınacak bilgisi olan var mı ?
-
Olmaktan korktuğum yerdeyim...
-
Hooo nerde bu millet nerde bu devlet
-
Daha önce Ziraat bankası mülakatına girmiş olan yok mu yav? Sınav konularından soru geliyor mu sohbet havasında mı geçiyor ne oluyor kimse bir şey söylemiyor
-
Askerlik belgesi için e devlet yeterli mi
-
@eray123 bence şubeden almak daha mantıklı hocam kimse bilmiyor olmuşken ıslak imzalı olsun
-
Arkadaşlar hangi il kaç kişi alıyor öğrenemeyecekmiyiz nereye nasıl bir alım oluyor bilgisi olan veya öğrenebileceğimiz bir yer yok mu
-
Mülakat için kendinizi kasmayın dostlar. Ders çalışmaya gerek yok. Sohbet havasında geçer. Daha çok yeteneklerinize odaklanırlar. Ona göre açık olan birimlere uygun kişileri seçmeye çalışırlar. Departmanlar hakkında bilgi edinin ve çalışmak istediğiniz departmanı belirtmeniz sizi ön plana çıkarabilir. Dil, yüksek lisans, eğitim durumu, medeni hal bile etkiler bu süreci. Herkes için şimdiden başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@hagi Teşekkürler hocam sizin için de aynı şekilde. Departmanlar konusunda bilginiz var mı örneğin katılımdaki işleyiş nasıldır?