2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shadowmoon bankayla iletişime geçelim o zaman umarım bir şeyler yaparlar.
-
@tostsos Hocam finans grubu içinde şirketler vardı bu şirketlerden birini seçmiş olmalısınız. Hangi şirket için gireceksiniz?
-
Ziraat uzman yardımcılığı veya katılım uzman yardımcılığı mülakatına daha önce girmiş olan var mı arkadaşlar? Ne sorulur, nasıl olur, mülakata kadar neye bakmak lazım
-
@onuktekin hocam ben mi karıştırıyorum bilmiyorum. 2 ayrı ilan vardı birisi il seçtiğimiz katılım bankası için diğeri de İstanbul için yapılan alım.Katılım bankacılığını kazanamadım. Diğeri de idari alan yazıyor sonuç kağıdımda. Yani portföy gibi herhangi bir seçenek işaretlemedim.
-
@tostsos "ZİRAAT BANKASI UZMAN YARDIMCISI (İDARİ)" yazıyor sanırım hocam. Finans grubu değil o.Ziraat Bankasının uzm. yard. Hocam ben onun 5 kasımda da mülakatı var. Bence bankayla konuşun sıcağı sıcağına bugün yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
-
5 Kasımdan önce mülakata girecek var mı ?
-
@onuktekin anladım hocam teşekkür ettim.
-
@tostsos İnşallah çözersiniz hocam.Rica ederim.
-
@onuktekin 5 kasımda girecek olan arkadaşınızın puanı yüksek mi mülakat tarihlerini neye göre sıralamışlar acaba?
-
Ziraate ulaştım ve mülakat günümü değiştirdiler. 0312 584 2000 numarayı arayıp derdinizi anlatınca sizi yönlendiriyorlar.
-
@tostsos ysk tabiki
-
6 kasım benim keşke 5 olsaydı
-
kocaeli için mülakata girecek var mı?
-
askerlik durum belgesi için aslı demiş e devlet geçerli oluyor mu acaba? yoksa şubeden kağıt almak şart mı ? askerliği yapanlar için.
-
Bedelli yapacak arkadaşlar durumu araştırdı mi acaba ?Bedelli başvurusu yaptıktan sonra tecilli gözükmemek mülakat açısından bu skinti yaratır mi?
-
@tolga80 ben gidicem hocam
-
Arkadaşlar en son mülakat günü ne zaman bilen var mı? Ben en geç 16 Kasım olduğunu biliyorum eğer bunu öğrenebilirsek 24 Kasım'daki celpte gidersek eğitim başlamadan gelebiliriz diye düşünüyorum. 14 Aralık'ta gelecek 4. celpler. Ben pazartesi bankayı yine arayacağım. İlk aradığımda mülakat tarihleri belli olmadan eğitim tarihleri belli olmaz demişti bana konuştuğum kişi.
-
@job_seeker benim 18 kasımda daha geç yani
-
@muhendisend teşekkürler hocam. Bakalım daha geç var mı? Yazanlar olur umarım
-
@umutsuz-vaka Ben sordum. Sıkıntı yaratmaz dediler. Sadece bedelliye başvurduğunuzu gösteren belgeyi de yanınızda getirmeniz gerekiyormuş.