2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Ziraat katılım için tecrübeli eleman alımı oluyor mu oluyorsa nasıl başvuruluyor
-
@iddaaw3435 Ben görmedim ancak olursa kariyer.net den takip edebilirsiniz.
-
Hangi numarayı arayıp mülakat tarihini değiştirmiştiniz?
-
@abrakadabraz 0312 584 2000
-
Arkadaşlar askerlik durum belgesi e-Devletten alsak olur mu yoksa şubeden almamız mı gerekiyor geçen sene giren var mı bilgi verebilecek
-
@underw İştiraklar hakkında pek bilgim yok ama mülakat süreçleri benzer yürütülür. Tabi şunu belirtmek lazım ziraat genel müdürlük mülakatı daha farklı geçer. Ayrıca her mülakata her şirketin temsilcileri gelir.
-
@maesteo e devlet yeterli.
-
Katılım mülakatı nasıl olucak sizce
-
@hagi Hocam aslı demiş ama ondan kafamda soru işareti oluştu
-
@hagi Aslı diye yazmış ama ondan kafamda soru işareti oluştu
-
Arkadaslar ziraat bankasi idari alan muhendislik kismindan mulakata kalan arkadaslar mesaj atabilir mi rica etsem bisi sorucam
-
@maesteo e devlet yeterli ik ile konuştum
-
@onuktekin bana değiştirmiyoruz dediler. Siz tam ne dediniz hocam?
-
@arocey Hocam Ziraat mülakatının ertesi günü mülakatım olduğu için değiştirmelerini istemiştim ama değiştirmemişlerdi.Aynı gün olsaydı yardımcı olabileceklerini ama bu durumda yardımcı olamayacaklarını ifade etti konuştuğum kişi. Aynı gün başka iş mülakatınız yoksa bu yüzden değiştirmemişlerdir.
-
@onuktekin teşekkürler.
-
@arocey rica ederim.
-
@eray123 Çok teşekkür ederim hocam
-
bedelliye başvurdum ve celp dönemini bekliyorum. benim askerliğim tecilli sayılıyor mu arkadaşlar? bir sorun çıkıyor mu bedellilere başvuranlar için?
-
@hahamas bu sorunun cevabını ben de bekliyorum
-
@bluephantom hocam bedelliye basvurdum. Tecil bozuldugu icin bir siknti olmaz demi mulakatlarda yada egitimde. Mesela egitim ile bedelli ayni tarihte olursa bir sorun olur mu? Cevap verirseniz cok sevinirim