2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Herkese Merhaba,
Geçen sene bu yollardan geçmiş biri olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim. Çünkü büyük heyecanla okuyup takip ediyordum ilgili başlığı geçen yıl ben de Mülakat içinse verebileceğim en büyük tüyo rahat olmanız ve kendine güvenli bir profil çizmeniz. Bilmediğiniz soru illaki olacaktır önemli olan o an nasıl tepki verdiğiniz ve durumu nasıl idare ettiğiniz. Şimdiden herkese başarılar mülakat için ve umarım herkes emeklerinin karşılığını alır. -
@satsuma net maaş istanbul dışı temettüsüz nedir hocam ortalama
-
@bianconeri istanbul dışı maaş konusunda bilgim yok ne yazık ki
-
@satsuma istanbul da?
-
@legolas 3000-3500 civarı
-
@satsuma iştiraklerde çalışacak olanlar diğer uzmanlıklara göre eşit şartlarda mı acaba? birde portföy yatırımda çalışan uzman yardımcılarının görevleri ne tam olarak biliyor musunuz?
-
@satsuma mülakat kaç dakika sürüyo ve genel olarak hangi konulardan konuşuluyo
-
@dibace fark olarak sosyal hak olarak banka çalışanları tzhemsan a tabi. Ama ilerde iştirak çalışanları da dahil olabilirmiş.
Portföy yönetim şirketleri yatırım fonu kurar ve yönetir ve emeklilik fonu yönetirler. Yatırım şirketleri yine fonlarla alakalı faaliyetlere aracılık, borçlanma araçları ihraçlarında aracılık vb gibi görevleri vardır. Çok genel hatlarıyla durum bu. Yani bankacılıktan farklıdır. Finans dünyasına ilginiz varsa pyş ya da yatırımda çalışmak daha uygun olacaktır. -
@giz3m 20 dk civarı. Mülakat o andaki mülakatı gerçekleştirenlerden tutun sizin enerjinize göre farklılık gösterebilir. Genel iktisat ekonomi bilgileri ön planda olur. Bankaya dair ve iştirak mülakatıysa eğer iştiraklere dair kesinlikle bilginiz olsun. Mesela Genel Müdürü kimdir ne zaman kurulmuştur ve yapılacak işe dair genel bilgiler sorulabilir. Bir de son ekonomik bilgileri de internetten not etmek faydalı olabilir. Güncel enflasyon, işsizlik vb veriler.
-
Arkadaslar askerlik durum belgesi e-devletten çıkarsak yeterli oluyor mu? Yoksa askerlik subesinden alinan detayli olan mi olacak?
-
@frederick-taylor merhaba ziraat teknolojide yazılım mühendisliği için mülakata kaldım ben
-
@bne idari alan icin demistim hocam gene de tskkrler ilgilendiginiz icin
-
@frederick-taylor rica ederim. Yine de yardımcı olabileceğim bir konuysa diye yazayım dedim çünkü mühendislikle ilgili fazla paylaşım yok. Forumlarda pek takılmıyorlar sanırım
-
@872 celp tarihini erteliyebiliyorsunuz hocam.
-
Katılım hakkında şimdi detaylı bilgisi olan var mı bireysel mi operasyon damı olacağız vs
-
Bugün mülakata giren oldu mu acaba nedir vaziyet?
-
Bugün mülakat yok bildiğim kadarıyla en erken 5 Kasım gördüm. İlk girecek arkadaşlara da başarılar şimdiden.
-
E devletten çıkarılan mezuniyet belgesi ile askerlik belgesi + kimlik yeterli midir?
-
@bianconeri Askerlik belgesinin yeterli olduğunu kesin olarak biliyorum ama mezuniyeti bilmiyorum.
-
@kamuranakkor saol hocam