2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
1 yıllık baska kamu bankası çalışanı olsanız geçer miydiniz ziraate? Baştan iş eğitim, yıllık izin haklarının gidişi yada temettüye hak kazanmış olmam vb dezavantajları var tek avantajı ise ikametgah adresi olması geliyor
-
@bianconeri Pozisyon vs daha çok bilgiye ihtiyaç var bence hocam hakkınızda.
-
@bluephantom uzman yard hocam sizce ne yapmalıyım
-
Arkadaşlar yarın mulakatim var ziraat gm ek binasinda, metroyla gidicem 4. Leventte mi iniyoruz ?
-
@can İTÜ Ayazağa durağı. İndikten sonra tam karşısında
-
@bianconeri Kımıldamayın derim. Değmez. Yine de karar sizin.
-
@bluephantom bencede hocam sırf evimin orda çalışacam diye 1 yıl çöpe gidecek
-
@satsuma Hocam bu ücretten 16 maaş mı 12 mi?
-
Katılım için gidecekler otoparka park edebiliyor muyuz orda ? Ziraatın
-
@bianconeri mantıken çok gereksiz duruyor hocam
-
@aziz-petrick hangi durum hocam
-
@frederick-taylor hocam ben de ziraat Bankası uzman yardımcılığı sınavını mühendislik kısmından girip kazandım. Şimdi bize mülakatta ne sorucaklar bir fikriniz var mı ? Mühendisler bu forumu bilmiyor bence o yüzden buraya yazan yok ben de çok zor buldum vallaha.
-
Bugün itibariyle mülakatların başlamış olması gerekiyor giren arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa mutlu oluruz. (Bilgi ağırlıklı mı uzun mu sürüyor vs.)
-
Para politikası araçları Stagflasyon resesyon bretiks Avrupa birliği üysi olup euro kullanmayan ülkeler, Kur artışı karşısında Merkez Bankası’nın aldığı önlemler bunlar doğru buluyor musun. Gerisi sohpet şeklinde aileden memleketimden filan sohbet şekliinde geçti.
-
@maesteo sağolun hocam iktisat mezunu musunuz
-
Birim sordular mı hocam şubede istediğin vs?
-
@maesteo hocam banka ve bankanın organizasyon yapısı hakkında sorulara soruldu mu
-
Çok kısa kendinden bahset..
Hemen ardından kombo geldi bana, hiç muhabbet havası yoktu, sanırım sona doğru kalmanın verdiği dezavantajı yaşadım. -
@maesteo Hocam katılım için mi girmiştiniz sınava?
-
@abrakadabraz Siz de hocam katılım için mi girmiştiniz? Ve hukuklardan soru geldi mi?