2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Size de mi bir şey sormadılar. Katılım mülakatı boş geçiyor diyebilir miyiz ?
-
@cagii, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Anladigim kadarıyla katılıma giren arkadaslar zorlanmış.
Tam tersi hocam portföyü zorlamışlar. Katılım muhabbet şeklinde geçmiş genelde
-
@bne bizim mühendislik alanından mı olur sorular sizce yoksa iktisat ekonomi alanından mı?
-
Ziraatin kendisinde nasıl durum arkadaslar? Sorular falan alan ağırlıklı mi? Genelde katılım ve portföy ağırlıklı geçmiş muhabbet burada
-
Ben başka kurumdan geçicem diye sormadılar açık açık almıyoruz dediler okadar yol geldik bi soru yoktu, diyorum genç nesili bitirdiniz hala sormuyorlar 162 km git gel yol yaptım diyorum hala soru yok.Neymiş genç nesil biran önce yükselmek istiyormuş.Diyorum x kuşağı demode kaldı tecrübe herşey değildir ona bile karşı tavır direk.Herşeyi anlarımda abi soru soracaksın sen sorulan tek soru kaç yıldır spor yaptığımdı.Birdahada belli başlı kurum harici sınava gitmeme kararı aldım ve mülakata.Aynı şeyi borsadada yaşamıştım.Belli bakanlıklar hariç sınav ve mülakat defteri benim için son buldu.Diğer adaylara başarılar
Ayrıca başka kurumdan geçiş yapanları almayacaksan önşart koyki para verip sınava girmeyelim,benzin yakıp mülakata gelmeyelim.Düzen bu şekilde ilerlerse vay halimize
-
Arkadaslar merak ettiğim bir husus var da, diyelim mulakat olumlu sonuclandi sozlesmeyi hemen mi imzaliyoruz yoksa eğitim sonunda mi? Sanirim birimler de egitim sonu sinav sonucuna gore.belli oluyor
-
@bianconeri, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Ben başka kurumdan geçicem diye sormadılar açık açık almıyoruz dediler okadar yol geldik bi soru yoktu, diyorum genç nesili bitirdiniz hala sormuyorlar 162 km git gel yol yaptım diyorum hala soru yok.Neymiş genç nesil biran önce yükselmek istiyormuş.Diyorum x kuşağı demode kaldı tecrübe herşey değildir ona bile karşı tavır direk.Herşeyi anlarımda abi soru soracaksın sen sorulan tek soru kaç yıldır spor yaptığımdı.Birdahada belli başlı kurum harici sınava gitmeme kararı aldım ve mülakata.Aynı şeyi borsadada yaşamıştım.Belli bakanlıklar hariç sınav ve mülakat defteri benim için son buldu.Diğer adaylara başarılar
Ayrıca başka kurumdan geçiş yapanları almayacaksan önşart koyki para verip sınava girmeyelim,benzin yakıp mülakata gelmeyelim.Düzen bu şekilde ilerlerse vay halimize
Hocam hiçbir şey sormadılarsa ne yaptınız anlamadım. Muhabbette etmemişsiniz bakıştınız mı? Ziraat olursa başka kurumlar için sınava girmeye devam edicez aynı muameleyi mi görücez kurumlardan
-
@bianconeri sadece sana değil başka girenlere alan bilgisi sorulmamış sohbet etmişler.
-
@felix-felicis başka bankadan niye geçmek istiyorsun vs x y z kuşağı, bddk nın yetersiz denetlemeleri hedef baskısı , vucut geliştirme konustuk hocam
-
@felix-felicis başka bankadan niye geçmek istiyorsun vs x y z kuşağı, bddk nın yetersiz denetlemeleri hedef baskısı , vucut geliştirme konustuk hocam
Anladım hocam geçmiş olsun
-
@bianconeri hocam senin yorumu okurken hem güldüm hem de o kdr haklisin ki sunu sorucam konusmanin gidisati sizin yonlendirmenize( kendinizi anlatin gibi mi) gore mi gitti yoksa onlarin dedigi konular uzerinden mi ilerledi?
-
Arkadaşlar portföy yatırım benim tamamen sohbet havasinda aile dil okul uzerine geçti ve tercihin neresi olurdu bankacılık mi portföy mü vs
-
@frederick-taylor ben yönlendirdim hocam
-
@duyguuu37 Hocam, saat tutmadım. Diğer arkadaşların görüşlerine göre Yatırım-Portföy den hızlı çıkmışım. İdari alanda ise en azından 20 dk sürmüştür.
-
@muhendisend ben de hiç bilmiyorum ama mühendislik alanından sorulur diye tahmin ediyorum. Belki bankacılıkla ilgili de genel sorular olabilir veya ziraat bankası hakkında. Böyle düşünüyorum umarım mülakata girenler bir şeyler paylaşır.
-
@bne hocam şurda ikimizden başka yazılım için mülakata kalan yok sanırım. maaşın yaklaşık kaç oldugunu biliyor musunuz?
-
@catology malesef o konuda da bilgim yok ama önceki yıllarda mülakata girenlerin forumlarda yazdıklarından anladığım kadarıyla belirli bir maaş değil de kişiye göre teklif edilmiş. İş tecrübesine falan bakıyor olabilirler. Sizin mülakat hangi gün hocam?
-
@bne kişiye göre olduğunu sanmıyorum hocam orada çalışan arkadaşlarıma sormuştum belirli bir uzm yrd maaşı var ama bu alımda ne kadar olacağını onlar da bilmiyor. Tahminim 4000-4500 arası. Benim mülakat 10 Kasımda hocam sizin?
-
@bianconeri "Ben yönlendirdim ama bodybuilding X-Y kuşağı konuştuk" :)))
-
Geçiniz bunları arkadaşlar. Umudunuzu koruyun ve kendinize güvenin.Bu arkadaş dün ortalıkta aval aval sağa sola bakarak dolaşıyordu ve kendisini belli ediyordu, böyle tipler hep olacaktır ve amaçlarını asla kimse anlamayacak. Burada olduğu gibi mülakat esnasında da ukalalık ettiyse ben olsam süresinin de dolmasını beklemeden mülakatınız bitmiştir çıkabilirsiniz derdim.