2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mezun bence giyinin ilk izlenimin onemli olduğunu düşünüyorum
-
@roadrunner Teşekkürler
-
@bluephantom, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 @fg94 Arkadaşlar, olursa biz gideriz gibi bir hava yaratmışsınız. O yüzden üzerinde çok durmuşlar. Atanmak kolay değil diyorsunuz ya burdan atanırsak yüzünüze bakmayız sonucu çıkıyor. Bunu bildiklerinden ve belirsizlikten hoşlanmadıklarından bunu irdelemeleri normal. Bana KPSS sorulmadı ben TR'de 147 ye girip Rekabet Kurumu'nun sınavına girmeye hak kazandım ancak gitmedim zira Ankara'yı istemiyorum dedim. Üzerinde hiç durulmadı hatta memnun bile oldular. Özellikle finans sektöründe çalışmak istediğimi de belirtmiştim başlarda. Yani puanınızın olması önemli değil. Sadece bankacı olmak istediğinize karşınızdakileri inandırmanız esas.
Gitmiycekseniz niye basvurdunuz rekabete ?
-
@legolas İlan mı var kardeşim? Bilgileri güncellemek amacıyla girmiştir, kendini denemek amacıyla girmiştir...
-
@aziz-petrick, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@legolas İlan mı var kardeşim? Bilgileri güncellemek amacıyla girmiştir, kendini denemek amacıyla girmiştir...
Hatta ben de girdim. Mülakata bile kaldım. Ama bankacılık sektörünü istiyorum.
-
@aziz-petrick Sizin girmeniz makul olabilir, yazılı sınava girmişsiniz neticede, en kötü kendinizi denemişsiniz denilir geçilir. Ama arkadaş listeye kalıp sınava gitmemiş. Bunun manası nedir?
Bunun sorgulanması gayet doğal, çünkü bunu yazan beyefendi veya hanımefendi, böbürlenerek yazıyor.
-
@zapo hakli
-
Arkadaşlar hangi departmanda çalışmak istersiniz sorusuna ne cevap veriyorsunuz? Ya da vermeyi düşünüyorsunuz. Katılımın organizasyon yapısı şurada var: https://www.ziraatkatilim.com.tr/bankamiz/kurumsal-bilgiler/Sayfalar/organizasyon-yapimiz.aspx Bunların ne iş yaptığını kısaca özetleyebilecek olan var mı?
-
@antoniogramsci ben de aynısını düşünüyodum hocam şema var ama hangi birim ne iş yapar bulamadım onla ilgili bişey sorsalar sanki hiç araştırmamış gibi kalcaz öyle
-
@unefille Kurumda çalışan ya da bilen bir arkadaş kısaca özetlese valla çok makbule geçer. Ona göre kendimize uygun olanı söylerdik
-
@zapo doğru, gitmemesini atlamışım ben.
-
Bugün hem merkeze hem de katılıma giren Adanalı bir arkadaş vardı mülkiye ua mezunu. Buraya bakıyorsan ulaşabilir misin bana
-
@legolas @Aziz-Petrick @Zapo Amacım ilk başta gitmekti sonradan planlar değişti. Mali yönden de problem yaratacaktı. Yalnız bunu ben banka komisyonuna koz olarak kullandım. Amacım şov yapmak ya da herhangi bir şey değil. Demek istediğim mesleğe olan bağlılığınızı bir vesile ile yansıtmanız. Bu konu Rekabet konusunda tartışıldı. Lütfen burayı bununla işgal etmeyelim.
-
@bluephantom Mazeretiniz varsa diyecek bir şeyim yok zaten, ben başta hiç girmeyecekken öylesine başvurduğunuzu düşündüm, ondan böyle söyledim. Kusuruma bakmayın.
-
Hangi ile kaç kişi alınacak bunu mülakat günü öğrenme şansımız var mı?
-
@walrass06 mulakattaki ik yetkilileri ilgili insanlardi iyi kötü bir cevap verirler
-
Bugun mulakata giren arkadaslar varsa nasildi bizimle paylasabilirler mi acaba simdiden hakkimizda hayirlisi olsn
-
Arkadaşlar ben bugün girdim mülakata ziraat katılım için önce kendinizden bahsediyorsunuz sonra gidişata göre soruyorlar bana ekonomiyi takip ediyor musun dediler cari açığın tanımı yapar mısın sonra da cari açık rakamını sordular kefalet sözleşmesi çeşitlerini biliyor musun dediler sonra da konkordato nedir dedi nasıl ilan edilir şartları yani haddim olmayarak tavsiye vermem gerekirse kendinizi iyi tanıtın yani anlatin bu zamana kadar yaptıklarınızı aklınıza ne gelirse,konuşan hep siz olun onlara sıra geldi mi yukarıdaki sorular gelir:)
-
Ben de bugün idariden girdim arkadaşlar. Kendini tanıtmayla başladık hemen sorulara geçtiler hiç sohbet etmediler bankanın sloganı ne sence ne kastediliyor ,bankanın stratejileri vizyonu, misyonu, aktif büyüklüğü mevduatları ,kredileri ,bunlar ne işe yarar nasıl elde edilir , özkaynak karlılığı,aktife karlılığı ne kadar ne işe yarar, sektörün toplam karlılığı ne kadar ne anlama gelir, zorunlu karşılık oranı ne en son ne oldu, politika faizi nedir, banka genel müdürü kim başka nerde görevli .
-
@es_es Baya bir somuşlar. Bir adaya bu kadar soru sorulduğunu görmemiştim. Geçmiş olsun tekrardan.