2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@catology 10 kasım benim de.
-
Mülakata bugun yada sonraki gunlerde girecek arkadaslar sonuclarin tahmini ne zaman aciklanacagini sorabilirler mi oradaki ik yetkililerine?
-
@can yetkili degisebiliyor bu süre dedi bugün sorduğumuzda, gecen sene 1 ay ama ben ise girerken 4 5 ay sürdü bilemeyiz dedi.
-
Saat 16.00 da mülakata giren arkadaşlardan önceden guy mülakatina giren bir arkadas vardi da, guy eskişehirle ilgili sormam gereken bir soru var da acaba kendisi bana ulaşabilir mi buradan?
-
@cagii burdayım hocam
-
Mülakat komisyonu gayet yapıcıydı korkulacak bişey yok. Ancak kpss puanımın üzerinde baya duruldu ve canım sıkıldı açıkcası. Diğer mülakatların olacağı yüksek puanla bi yere yerleşişeceği kesin değil sonuçta. İnşallah negatif etki etmiyordur bu durum.
-
@fg94 bende de malesef bu oldu hocam acikca orasi devlet kurumu gidersin dediler uzun uzu aslinda mulakatli sistemde bir seylerin garanti olmadigini artik eskisi gibi puan aldim ataniyorum mevzusu olmadigini anlatmaya calistim ama bende bu sebebten olumlu bur sonuc beklemiyorum acikcasi.
-
@duyguuu37 aynen öyle dediler. Ben de sizin gibi açıkladım. Ama çıkınca keşke sadece bankacı olmak istiyorum hayalim bu deseydin diyen tanıdıklarım oldu. Ama onu demem de komik olurdu bence o zaman neden kpssye girdim yani ya da mülakat listeleri yayınlanıyo ismimiz görünüyor sonuçta. Hayırlısı bakalım sonuç olarak bir iş istiyoruz ve tek bi yeri deneme şansımız yok napalm yani
-
@fg94 hocam yanlış anlamayın ama bence asıl öyle deseydiniz biraz tuhaf olurdu çünkü en büyük hayalim bankacı olmak diyene pek inanmazlar.
-
@cagii bence de ben dürüst ve açık davrandım hocam elimden geldiğince de soruları cevapladım yanlış bir şey söyledim öyle değil dediler mülakat heyecanıyla karıştırdım kusura bakmayın dedim. Bu saatte sonra hayırlısı olsun hepimiz için
-
@fg94 o hepimize oldu hocam hepimiz için hayırlısı olsun
-
arkadaşlar iyi akşamlar. ben de ziraat katılım için mülakata gireceğim. mülakata giren arkadaşlara neler soruldu, neleri bilmemiz gerekir? yardımcı olur musunuz?
-
@vice-versa-7 Ben henüz girmedim ancak giren birkaç arkadaşın söylediğine göre önce kendini tanıtma faslı, sonra muhabbetin akışına göre ilerliyor. Genelde giren kişinin bölümüne göre birkaç soru soruyorlar onun dışında güncel ekonomik veri veya olaylardan soru gelebiliyor. Katılım bankacılığının tanımı da yine sık sorulan sorulardan. Bazı arkadaşlarla da sadece muhabbet havasında geçiyormuş. Bunlar dışında genel olarak komisyondan memnun girenler.
-
@deumaliyecisi çok teşekkürler
-
Kpss puanımı duyunca 3 kişilik komisyon 2 kişiye düştü ilginç bir mülakattı
-
Bu kpss puanı bir tek bana sorulmamış anlaşılan
-
Bayanlarda ceket giyilmese olumsuz bir etkisi olur mu?
-
@cagii bu hakikaten sacma sanki kpss yuksek olunca noluo ki aylarca ilan beklioz aylarca sinav mulakat sonuclar dunya zaman aliyor hepsini gectim zaten mulakatlar muallak kesin bir durum yok ki kazanacagiz diye,malesef can sıkıcı
-
@duyguuu37 @fg94 Arkadaşlar, olursa biz gideriz gibi bir hava yaratmışsınız. O yüzden üzerinde çok durmuşlar. Atanmak kolay değil diyorsunuz ya burdan atanırsak yüzünüze bakmayız sonucu çıkıyor. Bunu bildiklerinden ve belirsizlikten hoşlanmadıklarından bunu irdelemeleri normal. Bana KPSS sorulmadı ben TR'de 147 ye girip Rekabet Kurumu'nun sınavına girmeye hak kazandım ancak gitmedim zira Ankara'yı istemiyorum dedim. Üzerinde hiç durulmadı hatta memnun bile oldular. Özellikle finans sektöründe çalışmak istediğimi de belirtmiştim başlarda. Yani puanınızın olması önemli değil. Sadece bankacı olmak istediğinize karşınızdakileri inandırmanız esas.
-
@duyguuu37 haklısınız tabi ama demekki artık kamu dışı kurumlar bunu ölçü olarak kabul ediliyor, çünkü hemen herkese sormaları tesadüf değil, bana sormadılar demedigime bakmayın, kpss puanı sormadılar ama baska mulakat bekliyo musun diye sordular yok dedim halbuki var ama o an yapabileceğim bisey olmadığını düşündüm, yine de olumsuz düsünmeyin bence derim.