2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@872 Ben İk'ya sorduğumda sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Yalnız belgenizi getirin dedi. Pek çok insan aynı durumda. Problem olacağını ben de sanmıyorumç Kaldı ki eğitime denk gelirse askerliği erteletme şansınız da var.
-
@bluephantom cok tesekkurler hocam. Peki egitim zamaninda askerligi erteletme olayi kesin mi ? Sknti olur mu?
-
@872 Hayır, askerlik çıktığında istediğiniz zaman erteleyebiliyorsunuz. İlla eğitim olmasına gerek yok. Şu an çıksa erteleme yapılıyor. İsterseniz askerlik şubelerini arayıp(ulaşabilirseniz) teyit edebilirsiniz.
-
@bluephantom hocam çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz.
-
@872 Rica ederim. Başarılar diliyorum.
-
@bluephantom sagolun hocam size de basarilar
-
Arkadaşlar tecil belgesi kesin olarak e devletten alınıyor değil mi? Ben aradım ulaşamadım ik'ya teyit ettiren var mı
-
@antoniogramsci Bir arkadaş yazmıştı. Oluyor demişti. Ulaşabilirseniz bir daha teyit ettirelim ancak telefonlar cevap vermiyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
Arkadaşlar gireceğimiz mülakatlar grup mülakatı diyenler var doğru mu? Ben bireysel mülakata gireceğiz diye düşünmüştüm
-
@antoniogramsci evet ben de aradım kesin olarak e devletten alınıyor dediler.
-
@kamuranakkor askeriyenin verdiği kabul edilmiyor mu. İkisininde geçerli olması lazım bildiğim kadarıyla
-
@aybala ikis de geçerlidir tabiki. Askerlik şubesine gitmeye gerek var mı e devletten olmaz mı dedim, olur tabiki dedi. Zaten şuanda e devlet kapalı. Umarım 3 ünde yerler ve tarihler açıklanmış olur.
-
@giz3m ben de sadece bireysel mülakat olacak diye biliyorum, grup yok.
-
@kamuranakkor aynen ikisi de geçerli zaten o belgeyi almıyorlar bakıp kontrol edip veriyorlar sadece
-
@giz3m ziraatte grup mülakatı yok sadece bireysel mülakat var.
-
@aybala teşekkür ederim
-
Ücret konusunda mutabık olunan son rakam kaçtır ?
-
Ya arkadas bu sinava muhendislik kisminda girip kazanan yok mu neden kimse yazmiyo yemiyoruz biz arkadaslar kimseyi yazin yani ifsa olmazsiniz bilgi paylasalim diger katilim grubunda millet yardiriyo bilgi paylasimi ; muhendislik kisminda kimseden ses seda yok ya 3 kez yazdik..
-
arkadaşlar mülakata giderken yanımızda diploma, askerlik belgesi ve kimlik götürmemiz yeterli mi? Eksiğim varsa belirtir misiniz, teşekkürler.
-
@abrakadabraz eksiğin yok. Bunlar yeterlidir.