2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
istanbul tazminatı önceki alımın grubunda maaşın yüzde 25 i yazılmış
-
Arkadaşlar,sizce neye göre alıyorlar idari alan için veya mülakat esnasında olumlu geçenlere nasıl davranıyorlar ? Olumlu için çok zorluyorlar mı ya da birkaç bir şey alıp fazla uzatmıyorlar mı? Görüşleriniz nedir? Selamlar
-
@xxhamyel hocam o durum değişiyor mülakatı cok iyi gecen birini de eleyebiliyorlar mesela gecen sene halkbank uzman yardimciligina giren bir arkadaşım odadan ağlamaklı çıktı çok kötüydü dedi istanbulda en iyi ciro yapan ticari subeye koydular
-
@dibace brüttür o
-
@silverface teşekkürler yüzde 25 duymuştum İstanbul tazminatı onunla birlikte 3350x16 gibi birsey olur sanırım dil tazminatı ve şartlarıyla ilgili bilginiz var mi
-
@istanbul3490 İstanbul tazminatı net 550 tl civarıdır ve *16 değil *12 olarak verilir net maaş dışındaki ek ödenekler(İstanbul tazminatı,yol ücreti,dil tazminatı vs.) yds-c için 200 tl civarı veriliyor.
-
@silverface teşekkürler tekrar
-
@istanbul3490 rica ederim.
-
@andelib mali tahlil istedigimi soyledim ama hayal olur herhalde
-
Ahali gecen sene mulakat ile mulakatin aciklanma arasindaki sure ne kadardi hatirlayaniniz var midir acaba?
-
@emilsax 1-2 hafta
-
@silverface emin misiniz hocam kısa mıydı cidden o kadar?
-
@emilsax evet
-
Katılımda görevli bir kişi aralık gibi göreve başlatmaya çalışacağız dedi
-
2 hafta icerisinde aciklanir tahminim surec kasim basi basladi aralil basi belli olur
-
@emilsax bunu idari mulakatinda mı söylediniz benim ik dan aldığım duyuma göre çoğunluk mali tahlilci olacakmış zaten
-
Aynen hocam idari alandaki mulakatta soyledim ama sondaki 'pazarlamaci olur mu senden?' sorusu garibime gitti
-
@emilsax bunu şu açıdan soylemislerdir, subelerin pazarlama birimlerinde çalışanlar portfoylerindeki firmalara ziyarete giderler bazen mali tahlilcilerde onlara katılır rapor yazarlar ( neye göre gidiyorlar tam bilmiyorum ) müşterilerle siz de goruseceginiz için sormuslardir bu soruyu size
-
@roadrunner hocam pazarlama sorusu sorulduktan sonra ben mali tahlil istedigimi ve o uzmanlikta basarili olabilecegimi soyleyince komisyondaki abimiz bankaya mt olarak giren bankacilik hayatinin sonuna kadar mt olmuyor eninde sonunda pazarlamaci oluyor dedi.Dedim ki sizin takdiriniz
-
Arkadaşlar idari yazılı sınavda tavan ve taban puanı ne sizin tahminlerinizce ?