2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bugun sinava giren idari alandan muhendis arkadaslar nasildi mulakatiniz?
-
@silverface kesin bilgi mi bu hocam ?
-
@xxhamyel tavanı bilmiyorum hocam ama taban 67 küsür diye hatırlıyorum
-
@cagii taban benmişim galiba şu an öğrendim sayenizde acı gerçeği
-
Bugünde mülakat var mıydı? Yoksa bitti mi?
-
@unefille taban tavan puanın bi önemi olacağını sanmam hocam, yazılı sözlü sınavın aritmetik ortalaması olayına takılmayın alacağı kişiyi zaten alacaktır
-
@dibace bugunde mulakat vardi hocam bugun son gunu mulakatlarin bugun bitiyor
-
Bugun muhendislik idari kisimdan mulakata giren var mi arkadaslar
-
@frederick-taylor sağol hocam
-
Ne zaman açıklanacak duyum alan var mı ?
-
Ziraat bankacilik okulu nerede bilen var mi
-
-
@kamuranakkor evet
-
@kunterayata hadi ya çok sağolun aklıma gelip de bakmistim ordan ama ankara ve İstanbul olarak iki adres var hangisi diye netlestirmek istedim .
-
@thinkful ikisi de, eskiden ankara'da eğitim veriliyormuş ama son alımda istanbul'da eğitim verilmiş diye biliyorum
-
@thinkful geçen sene Ankara'da yapılmış https://forum.tercihiniyap.net/topic/1401/ziraat-bankası-uzman-yardımcılığı-servis-görevlisi-alımı-2017/1981?page=100 geçen senenin başlığı.
-
@onuktekin @bbfacedasz Teşekkürler
-
Arkadaşlar, mülakatlar bitti.Neye göre karar veriyorlar sizce yorumlarınız nedir?
-
@xxhamyel Bence sordukları soruların cevaplarını çok önemsemiyorlar çünkü herkese çok farklı alanlardan sorular sordular. Mesela ben katılıma girdim. Bana kpss alanla ilgili tek soru bile sorulmadı uluslararası örgütlerden ve ticaretten sordular. Benden önceki arkadaşa çalıştığı banka ve borçlar hukukuyla ilgili soru sormuşlardı. Tahminim cv ye, kendini ifade etmene, hal ve hareketlerine daha çok önem veriyorlar.
-
100 kişi alicaz diyorlar ama sanki 15 i falan mühendis gibiydi. Mulakata giren sayisina bakarsak. Bunun hakkinda bilgisi duyumu olan var mi acaba