2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@pilogic watsup grup paylaşımı yapmıyoruz maalesef.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
herkes sessizce sonuçları bekliyordu****
-
Herhangi bir duyum var mı arkadaşlar ?
-
İngilizcesi olmayan istanbulda başlayan uzman yardımcısının maaş ı ni tam olarak bilen var mi
-
Geçen sene kaç gün sonra açıklanmış, bilgisi olan var mı ?
-
@futureguy 2 hafta sonra açıklandı geçen sene hocam. kasım 18inde bittiği için ben aralık ilk haftası açıklanmasını bekliyorum.
-
@palamut 3000 civarı net.
-
@bluephantom çift maaşlar dahil mi?
-
Maaş konusunda ciddi bi muallak var. Kimi 3500 diyor. Kimi gelir uzman yard. ile aynı diyor. Açıkcası son enflasyon zamlarıyla istanbul tazminatı hariç toplam ele geçen aylık 3700 felan olmalı.
-
@andelib Şimdi şöyle iştiraklerde İstanbul tazminatı yok ama normal idari uzman yard. ile aynı maaşı alıyorlar. Yatırım ve idari uzman yard. 3000 lira civarında aylık net. Katılım ise 3500 diyorlar kesin emin değilim. Son zamlar henüz geldi mi emin değilim.
-
@bluephantom hocam 3 bin tl nedir ya bunun zaten 2 bin tl si kiraya dogalgaz elektrik su faturasına gidecek bin tl için mi çalışacaz yani
-
Önümüzdeki aylarda yapılacak zamla en düşük memur maaşı 3.500 civarı olacak. 3.500'tan aşağıda bir maaş olacağını düşünmüyorum ben.
-
@antoniogramsci, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Önümüzdeki aylarda yapılacak zamla en düşük memur maaşı 3.500 civarı olacak. 3.500'tan aşağıda bir maaş olacağını düşünmüyorum ben.
ben 4 bin tl nin altında olacağını düşünmüyorum hocam aksi halde kimse çalışmaz o paralara
-
@piperchapman Haklısınız hocam. Son 3 ayda enflasyon %25 in altına düşmedi. Muhtemelen göz önüne alacaklardır.
-
@piperchapman Hocam, ilk yıllarda zordur. Maalesef para için yapılacak bir meslek değil bu. En azından başlangıç için. Ancak işsizlik bu haldeyken belki de tek şans. Diyeceğim bir şey yok.
@antoniogramsci Hocam, bankacılar memur değil işçi. Dolayısıyla İş Kanununa tabi ve ciddi vergi kesintileri oluyor. Memur maaşlarıyla kıyaslamayın. Hatta yerine göre vergi dilimine girdiğinizde 2500 liraya kadar düşeceği söyleniyor.
-
@piperchapman İkramiye ve primlerle aylık ortalama o seviyeye geliyor olabilir.
-
@bluephantom hocamın bahsettiği sanırım tek maaş ama malum bankacılar yılda 16 maaş alıyor öyle hesaplayınca guy maaşına yaklaşıyor
-
Katılım için şöyle bir tablo var ama doğru mu acaba http:/ /www.maasi.org/ziraat-katilim-bankasi-personel-maaslari/
-
16 maas uzerinden hesaplayincada guy maasina gelecegini sanmiyorum,yatirim portfoy Istanbul tazminati olmadigi icin,bayag dusuk maaslardan soz edildi bende ocak ayi ile net 3000 i gececegini dusunmuyorum mulakatta da bunu komisyonun istanbulda tek basina yasayabilecek misin baskisindan anlamamiz gerekirdi diye dusunuom,idari kisim belki guy a yaklasir 16 maas uzerinden hesapladiginda tabi birde istanbul tazminati ile,ancak vergi dilimi geregi kasim aralik gibi bayag dusuyor maaslar,memur olunmadigi icin de en dusuk maas ya da zamlar nasil gelir bilmiyorum,ancak zamanla iyi paralar kazanilacak bir meslek ilk etapta her seyde oldugu gibi sabir lazim:)