2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Gecen sene ki gibi 4-5 günde acıklanma ihtimali var mı bu sene de sizce yoksa aralıkta mı acıklanır
-
@haldun geçen sene 20 gün diyorlardı
-
İnşallah çabuk açıklanır. Bedelli sevk tarihleri de açıklandı ne kadar çabuk açıklanırsa o kadar iyi olacak.
-
1 ay diyordu mülakat yerinde yardımcı olan beyefendi. bakalım benim merak ettiğim eğitim ne kadar sürecek acaba
-
@walrass06 grupta birisi 6 kasımda mülakat bitti 10 kasımda acıklandı demişti de vatsapta
-
@onuktekin emin olmamakla birlikte bu durumun işe alımı olumsuz etkileyeceğini sanmam
-
@cagii Hocam mülakat için sıra beklerken askerdeyken işe başlatamıyoruz dedi ik çalışanı.
-
Hocam askere gittiğinizde sigorta yapıyorlar size, sigortali gözüktüğunüz icin yapamiyor zaten ama 21 günün caresini düşünmüşlerdir diye ummustum ama öyleyse pek iyi olmamış.
-
Katılımda bize yardımcı olan görevli yıl kaybetmemeniz için aralıkta başlatmaya çalışacağız dedi. Ayrıca Ankara'da 2 aylık bir eğitim süreci olacak demişti.
-
@antoniogramsci o zaman aralığa kadar acıklanır mülakat sonuçları herhalde?
-
@cagii hocam inşallah bir çözüm bulurlar. En erken celp dönemi anladığım kadarıyla ocakta. En geç aralık başında açıklarlarsa eğitimi mazeret bildirip askere eğitim sonu gitme ihtimalimiz olacak.
-
@haldun Öyle dedi ama sonra da "aman whatsapp gruplarına yazmayın başımızın etini yiyorlar sonra" dedi Amaçları o. Sanırım geçen yıl da öyle olmuş.
-
@antoniogramsci valla inşallah bi an önce açıklarlar
-
mülakatlar ne zamana kadar sürecek?
-
@hahamas Dün bitti hocam.
-
Ben mülakata girdiğimde bekleme odasında konuşan bir adayın velisi "mühendislerden 30 idarilerden 70 kişi alinicakmis." Demişti o da sormuş heralde ki böyle net cevap verdi. Bilgi doğru ise durum bu ama bu kaynağa güvenir misiniz onu bilemem
-
@onuktekin teşekkürler
-
@hahamas rica ederim hocam.
-
@haldun Whatsapp grubuna nasıl katılırım beyfendi
-
@onuktekin anladim hocam hayırlısı olsun.