2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Eğitim sırasında ayrılma durumunda tazminat vs. hakkinda bilgi verebilecek olan var mıdır?
-
eğitim sürecinde maaş veriyorlar mı acaba?
-
Katılım da yedeklerde kaça kadar geliyo geçen seneden bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlısı olsun hakkınızda.Benim olmadı iki sınavıda kazanmıştım hem ziraat finans grubu hem de katılım grubunun sınavını kazanıpta olmayan var mı?
-
@cagii Arkadaşım ziraat leasingden ayrılmıştı herhangi bir ödeme yapmadı hocam. Herhalde farklı değildir
-
Yazılım mühendisliğinde de bahsettiğiniz maaşları mı veriyolar acaba yoksa farkediyor mu? bilen var mı arkadaşlar.
-
İstanbul katılım da kazanıpta gitmeyecek olan var mı ?
-
Idari bolumden girmistim. 3.yedek yaziyorsa bu yedekler grup seklinde mi yoksa bireysel mi? Bilgisi oln var mi acaba?
Bir beklenti icerisine girmek hayal mi olur?? -
@firunze bu arkadaşı şikayet ediyorum.mesaj yolu ile sinkaflı sözcük sarf ediyor. @paretowilfredo
-
Arkadaşlar teslim edilecek belgeler neler?
-
Belgeler daha sonra belli olcakmis
-
Yedekler ne kadar süre geçerli arkadaşlar?
-
@invisiblehand Merhaba hangi alanda 3.yedeksiniz ? bende 3.yedegim idari alanda nasil oluyor ki ?
-
Arkadaşlar kazananlar olarak bir wp gurubu var mı benide alanilir misiniz? Ayrıca duyuruda 16 aralıkda Ankara da olmak gerekiyor diye anladım. Belge teslimi orada olucak değil mi
-
Arkadaşlar birde şöyle bir bilgi aldım. Yedekler ve elenenlerden servise çağorlılanlar olucak ümidinizi kesmeyin.
-
@ekonomistik nerden aldınız hocam bu bilgiyi
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ekonomistik nerden aldınız hocam bu bilgiyi
Ziraat te çalışan arkadaşımdan. Kendisi 3 yıldır çalışıyor. Geçenler de eğitim personel başkanlığına ankara ya gitmişti
-
@ekonomistik Valla öyle bir grup varsa beni de alır msınız
-
İdari alanda 7.yedeğim ben de yedek süresi ne kadar bilgisi olan var mı?
-
yedek süresi bir sonraki sınava kadar geçerlidir arkadaşlar bir sonraki sınav belli olana kadar yedek sizsiniz.