2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Benim olmadı arkadaşlar başarılı olanlara hayırlı olsun.
-
Merhaba,
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Listeye giremeyenlerin üzüntüsünü paylaşıyorum. Yedek arkadaşlar sakın üzülmesin ilerleyen dönemde kesinlikle değerlendirileceklerdir. 3-6 ay arası sürebilir. Geçen sene portföy için belirlenen tüm yedekler çağrıldı. Ona göre hareket edin.
Tekrardan herkese hayırlı olsun.
-
Ysk rekabet dguy guy bddk il göç vs geçişleri olacaktır o zaman yedeklerin bazılarına kesin gelecektir
-
@yeniyolsk ben geçen yıl 14. Yedektim zaten toplam 15 tane yedek vardı mülakatta bana geçen yılki yedeklerin hemen hepsini çağırdık seni çağırmadık mı demişlerdi ben de bunu yaklaşık 10-12 tane yedeğin çağrıldığına yoruyorum kesin bilgi sahibi değilim ama buradan birşey çıkartılabilir diye düşünüyorum
-
@gameover hangisi için bu hocam katılım için de 15 yedek vardı ?
-
@gameover eyvallah hocam sağolasın
-
Merhaba arkadaşlar,
Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı'nda bende sadece yedek yazıyor.Kaçıncı olduğum görünmüyor.Aynı durumu yaşayan var mı? -
@jkeynes evet hocam katılım uzman yardımcılığı için
-
Arkadaşlar öncelikle herkes icin hayırlı olsun, yedeklere mutlaka gelecektir belirtmek isterim, ben asilden atanmısım ancak ptt uzman yrd için de mulakata gireceğim pazartesi, ikisi arasında cok gidip geliyorum ptt nin de olumlu olması durumunda, çünkü ptt de görevin ne olduğu belli değil,benimle aynı durumda olan arkadaşımız varsa fikirlerini dinlemek isterim.
-
@elfcik525 1 kişi alınacaksa öyle yazar hangi il
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlara inşallah daha güzel kurumlar gelir. Yedekteki arkadaşlar ise üzülmesin. Sonuçları açıklanacak çok sınav / mülakat var. Mutlaka bankayı tercih etmeyenler olacak. Örneğin ben de katılımı kazandım ancak ysk ya seçilirsem ysk yı tercih edeceğim.
-
@walrass06 afyon ili
-
Geçen sene 70 kişi de 12 yedekse bu sene 380 kişi de çağırılan çok daha fazla olur
-
idari alanda 3.yedegim bir kisi daha idari alanda 3.yedegim yazmis kendisine sordum fakat gormedi sanirim bu konuda bilgisi olan var mi acaba??
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, olumsuz sonuçlanan arkadaşlar için de daha iyi yerlerin nasip olmasını dilerim...
Kazanan arkadaşların oluşturduğu whatsapp grubu varsa grup linkini ulaştırabilir misiniz -
@wilsonrules önceki sayfalarda grup paylaşmak yasak dendi iletileri kaldırmışlar hocam hatta ama öyle bir grup varsa ben de idari alan linkine talibim
-
Arkadaşlar, kazananları tebrik ederim. Kazanamayanlar
için de hayırlısı olsun, başka fırsatlar getirir hayat. Konya Katılım için kabul aldım ben. Başka kazanan var mı Konya? -
Göreve başlayınca hemen maaş veriliyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim
Merak ettiğim bir şey var guy ve dguy mülakatına kalıp katılımı kazanan var mı hiç? -
13.yedeğim arkadaşlar idari alandan. Sıra gelir mi