2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
iyi geceler. kazanan arkadaşları tebrik eder, olmayan arkadaşlara ise daha güzel işler dilerim.
katılım uzman yrd. için whatsapp grubu varsa bana da davet linki yollar mısınız? -
Arkadaşlar bu işbaşı eğitim tahmini ne kadar sürer?
-
@cagii dusunmeden ptt uzmanliga gidin. Bankadan uzak durun.
-
Bişey merak ediyorum ben şimdi kazananlar 17 sinde başlıycak maaşları ne zaman almaya başlıcaz. Bildiğim kadarıyla eğitim süresinde maaş alınacak. Ama ne zaman maaş tarihleri?
-
Ekonomik durum ortada her fırsat değerlendirilmeli. Birisine kötü olan sana iyi olabilir. Velhasıl herşeyin hayırlısı olsun.
-
@ekonomistik ay başında çalışılan gün sayısı oranında yatırılır hesaba diye düşünüyorum
-
Gunaydin arkadaslar, egitim boyunca universitedeki gibi kot, kazak, spor ayakkabi vb. casual-siradan giyinmemiz uygun mudur yoksa takim elbise mi giyinecegiz? Dress code hakkinda bilhassa bizden bir onceki promosyondan arkadaslardan bilgi alabilirsek cok iyi olur.
-
Merhaba. Teyit etmek adına soruyorum. İstanbul'da çalışacak olanlar da eğitime Ankara da girecek değil mi? Şimdiden teşekkürler...
-
-->Merak ettiğim bir konu var ziraat teknolojide 60 altında puanı olupta kazanan oldu mu? Özellikle yazılım için.......
-
@daylewis evet:)
-
Merhaba arkadaşlar işe başlarken imzalamamız gereken sözleşmeyi evrak teslimi sırasında mı imzalayacağız yoksa ilerleyen süreçte mi bileğisi olan var mı özel sektörde genel de iş teklifi gönderilip belli süre tanıyorlar da ziraat bankasında süreç nasıl işliyor bilen var mı?:)
-
Ziraat katılım kazananlar için bir whatsapp grubu kursam gelir misiniz. Bilgi platformu oluşturalım. Yada hsli hazırda var mı özelden versek no yu
-
@hsan, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Gunaydin arkadaslar, egitim boyunca universitedeki gibi kot, kazak, spor ayakkabi vb. casual-siradan giyinmemiz uygun mudur yoksa takim elbise mi giyinecegiz? Dress code hakkinda bilhassa bizden bir onceki promosyondan arkadaslardan bilgi alabilirsek cok iyi olur.
Şu sorunun cevabını bilen bir babayiğit yok mu ya?
-
@antoniogramsci Smart casual istiyorlar.
-
Gecen sene baslayan bir arkadasimla az once gorustum. Gecen yil erkekler egitimde takim elbise giymisler, egitim 2-2.5 ay surmus ve egitimin tamami Bankacilik Okulu'nun Ankara'daki yerleskesinde duzenlenmis, konaklamanin yani sira yeme-icme imkani da sunuluyormus.
-
@hsan Bu söyleediklerin bütün bölümleri için mi geçerli yoksa bölümden bölüme çeşitlilik gösteriyor mu? Mesela ben yazılım mühendisliğindeyim içerden hiç tanıdığım yok dress code, saç sakal hakkında bilenler de yazabilirlerse gerçekten memnun olurum
-
@rlfortune sac-sakal serbest degilmis. Tum bahsettiklerim gecen seneki egitime iliskindir, bu sene farkliliklar olabilir. Onumuzdeki hafta İK her birimizi detaylica bilgilendirecektir diye tahmin ediyorum. Gecen seneki egitim cok guzel gecmis.
-
Arkadaşlar asil ve yedekler liste halinde yayınlanacak mı geçtiğimiz sınavların hepsinde yayınlanmış
-
@walrass06 Yayınlamadıklarına göre yayınlayacaklarını sanmıyorum dostum
-
Arkadaslar belki erken belki zamanı ama iş yerine yakın kiralık ev için daha çok nerelere bakmamız gerekir? İstanbul da yaşayan ve bilgi sahibi olanlar beni de aydinlatabilirse sevinirim.