2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sümeyye İş yeriniz neresi?
-
@antoniogramsci şu an belirli bir şey yok ama ilan verilirken genel müdürlük için alım yapılacağı söyleniyordu, o da maslakta.
-
@sümeyye Şubelere de verilecek. Görev yeriniz belirlenmeden fevri davranmayın derim.
-
@bluephantom şu an için en azından fikir edinmeye çalışıyorum teşekkür ederim öneriniz için.
-
@sümeyye İstediğiniz konfora bağlı ama bence iki ihtimal var. Ya maslak ve çevresinde bir iki arkadaşınızla birlikte eve çıkarsınız, böylece güzel bir muhitte oturur ve rahat edersiniz. Ya da işe metro ile gidip gelebileceğiniz bir çevrede eve çıkacaksınız.Bunun içinde şahsi önerim Osmanbey-Şişli-Mecidiyeköy civarı olabilir. Hem Maslak kadar pahalı olmaz hemde metro mesafesinde. Ama yine de muhtemel olarak 2000 civarı kira ödersiniz.
-
@antoniogramsci kira bedelinden ziyade yakın yerlerde olmasi önceliğim zaten İstanbul da yaşamanın şartlarını az çok tahmin edebiliyorum, teşekkür ederim.
-
@sümeyye hocam istanbulda metroyla tramvyla metrobüsle heryere gidebilirsiniz. Ulaşımda sıkıntı yaşamazsınız. İkamet ettiğiniz yere 30 40 dk.lık mesafede 1000tlye bile kiralık daire bulabilirsiniz. Bence de hemen hareket etmeyin. İyice arastırın.
-
@872 Valla 7 yıldır düzenli olarak metrobüs kullanan biri olarak her sabah ve akşam metrobüsle 40 dakikalık bir yolcuğu tavsiye etmem hocam
-
Ben de metrobüsü metroyu çok kullanıyorum hocam. Ama istanbulun gerçeği yani. Özel araçla 2 saat trafiği çekmektense 30 40 dk lık metrobüs çilesini çekiyoruz maalesef. Benimki sadece bir öneriydi tabi.:)
-
-
@hsan peki maaş konusunda birşey konuştunuz mu sözleşmenin hangi aşamada imzalatıldığı konusunda falan ? Şimdiden teşekkür ederim:)
-
@glzkermn maas benim icin 2.planda oldugundan bu hususu cok merak etmiyordum, cok samimi oldugum bir arkadas olmadigi icin bu konulari konusamadim.
-
Servisi yok mu acaba bilen eden yok mu
-
Mrb arkadaslar. Geçen sene ziraat mülakatından elenip bu sene tekrar girenler vardı mülakata. Onlardan basarili olan var mı acaba?
-
Merhaba arkadaşlar. Kazananları tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim. Kazananlar mülakattaki kendini tanıtma kısmında nelerden bahsettiler, hangi yönleriyle ön plana çıktılar, onları farklı kılan neydi... gibi konular hakkında özelden ya da buradan bilgi verebilirler mi? Kazanamayan arkadaşlar da bu konuda kendilerini geliştirme imkanı sağlayabilirler ve bir sonraki mülakatlarında daha iyi bir performans sergileyebilirler. Şimdiden teşekkürler.
-
@emrcnr bilgi alırsanız benı de blglendrr mısınız
-
@selda0555 Tabiki
-
@selda0555 yanlış bilmiyorsam bankalarda mülakattan bir kez eleniyorsanız bir daha o bankanın sınavına ve mülakatına giremiyorsunuz, devlet bankası olduğu için farklı olabilir ama bildiğim kadariyla böyle bir prosedür var.
-
@cagii yanlış hocam. Mülakatta geçen sene elenen biri vardı. Yine aynı banka aynı pozisyon.
-
@felix-felicis o zaman farklı prosedür hocam