2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bdemirr Öncelikle uzun yıllar çalıştıktan sonra yerleşmenize sevindim. Umarım sizin için çok iyi olur. Ancak mülakatta aktardığınız görüşler her zaman tutmayabiliyor. Zira önceki ve şuanki mülakatlarda aynı sizin gibi güleryüzlü, yumuşak huylu konuşanlara aslansın, kaplansın denilip mülakat sonuçlarında damdan düşmüş muamelesi yapılabiliyor. Ben kendi mülakatımda "Harika konuşuyorsun, herhangi bir eğitim aldın mı" gibi sorularla karşılaştım. Çok olumlu geçti hepsi ikna olmuş gibiydi, güleryüzlü ve anlayışlıydılar ancak mülakat sonucunda 6.yedek olabildim. Hem de özellikle bankacılık istediğimi ve Ankara'ya gitmek istemediğim için Rekabet Kurumu'nun sınavına girmediğimi(işin aslı farklı) söylememe rağmen. Velhasıl iş baya bir şansa bağlı. Başarılar dilerim.
-
@felix-felicis çok sagolun rica ederim.benim yds puanim yok duzeyinde ,ingilizce icinde bi soru almadim kendilerinden ben de hiç deginmedim.ilan icerisinde katılım kismini amacindan dolayi ozellikle sectigimin altini cok cizdim belki bu iyi olmus olabilir ama tabi bunun bi formulu yok son sinavda da orta seviyede bir kpss puanim oldugu ve 4 yildir ugrastigim bilgiside bana yardimci olmus olabilir bende bilemiyorum
-
@bluephantom umarim insallah.Kesinlikle dediginiz cok dogru bende baska bir mulakatta aynisini yasadim yok ya biz seni baska sehre degil buraya alalim felan gibi laflar bile soylediler hem sorulari bilmistim hemde muhabbet cok iyiydi 1.yedek olarak kalip yerlesemedim. Burada ki anlatimim kendini tanitma kismini yuzeysel olarak degilde kendini anlatmaktan cekinmemek lazmmis ihtiyaci hissettirmeliymisiz in altini cizmekti ,bende atanan arkadslarimdan bunu tavsiye almistim.Ayrica mulakat esnasinda yazdigim gibi akici konusamadim tabi heycanda vardi yeri geldi sözümü kestiler biri surekli telefonuyla ilgilendi sonra donup ne sorcam ki felan yapti bu tavirlara karsilik hep gulumseyerek yanit vermeye calistim pozitif olmaktan kastim buydu.Ama tabiki sonucun olumlu ya da olumsuz olması nasipte şansta.Bu ugrasin agirligini o kadar fazla yasadim ki insallah ilan konusunda bereketli bir yil olsun da tez vakitte alın emeklerinizin karşılığını.
-
Arkadaşlar eğitim sivil mi olucak. Raporu şimdi alsak sorun olur mu? Maaşlar konusunda şöyle bilgi aldım arkadaşımdan. Eğitim boyunca normal maaş alıyor muşuz ve artı yanı ocak 1 de çidt maaş olarak alıcaz ilk maaşı ve bunun yanında eğitim ücretleri de yatacakmış hesaplarımıza
-
@ekonomistik maaş konusu doğrudur. Eğitim takımla olcak.
-
Eğitim hafta içi 5 gün olacak değil mi? Bir de saat kaçtan kaça kadar olduğunu bilen var mı
-
Arkadaşlar birde şey sorucam, raporu özel hastanesen alsak sorun olur mu?
-
@ekonomistik evrak listesi açıklanınca onu ayrıca belirtir. Benim görüşüm özel hastaneyi de kabul edecekler
-
@tolga80 dostum ziraat katilim whats ap devam ediyorsa beni oraya ekleyebilir misin
-
@vice-versa-7 hocam link var miymis beni de ekler misiniz
-
@ekonomistik nasıl yani hocam eğitim sürecinde ek olarak eğitim ücreti de mi alacağız?
-
Kazanan arkadaşları tebrik eder, kazanamayan arkadaşların ise daha iyi mevkilerde olmasını dilerim. Eğitim süreci nasıl oluyor arkadaşlar net bir açıklama yapılmamış. Başlayınca maaş hemen yatıyor mu ? Ay ortası olduğu için yarım maaş mı yatacak ? Şu an ki maaş hakkında NET bilgisi olan var mı ? Eğitim sürecinde hafta sonu tatili var mı ? Giyim nasıl olması gerekiyor ? Eğitimde şunu yapsanız iyi olur diyeceğiniz önerileriniz nelerdir ? Eminim forumu takip edip bunları merak eden birçok arkadaş var. Kesin bilgisi olup cevap verebilecek arkadaş eminim çok dua alacak
-
Arkadaşlar Merhaba, izmir katılımda 1.yedeğim sıra gelir mi dersiniz? bir umutla bekliyorum. değerli yorumlarınız için teşekkürler
-
17 Aralık yani eğitim başlangıç tarihi işe başlama günü sayılır. 17-31 Aralık ve de Ocak ayı maaşı (yani yaklaşık 1,5 aylık maaş) 1 Ocak'ta yatar.
-
@onrbl_ hocam tam maaş alıcaz. Çünkü birde çift maaş ayı olduğu içğn çift alıcaz. 3-5 güne bakmıyorlar maaş tam yatıyor. Birde eğitim ücreti yaptırıyorlar bunun yanında. Benim aklımı kurcalayan rapor.
-
@ekonomistik çift maaş da mı varmış?
-
@cagii bu ocak maaşı öyle hocam 3 ayda bir var ya hani
-
@ekonomistik 3 ayda bir cift maas alındığını sizden öğrendim hocam
-
İstanbul için şubede mı genel müdürlukte mi calisilacagi ne zaman neye göre belirlenecek ?
-
@cagii ya hocam bu rapor meselesi zorlaştırıyor işi. Şimdi randevu bakıyorum en erken 12 Aralık diyor sıkıntılı yani biraz. Inşallah özel hastane kabul ediliyordur